Juventus, Serie A'dan ihraç edilebilir!

Juventus, Avrupa Süper Ligi'nden ayrılmazsa, İtalya Ligi'nden ihraç edilecek. Açıklamayı İtalya Futbol Federasyonu Başkanı yaptı.

Juventus, Serie A'dan ihraç edilebilir!
Juventus, Serie A'dan ihraç edilebilir!
GİRİŞ 10.05.2021 17:42 GÜNCELLEME 10.05.2021 17:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa Süper Ligi, dünya futbol gündemine büyük yankı uyandırarak girdi; 48 saat içinde fiyaskoyla sonuçlandı. Başta Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham taraftarın baskısı ve İngiltere hükümetinin kararı sonrası oluşumdan ayrıldı. Onları İtalyan Milan ve Inter ile İspanyol Atletico Madrid takip etti. Kurucu üyelerden Real Madrid, Barcelona ve Juventus ise birlikten ayrılmadı.

Premier Lig takımları Milan ve Inter, UEFA ile ayrılıkla ilgili resmi sözleşme imzalarken; Juventus için İtalya'dan açıklama geldi. Halihazırda birlikten ayrılmayan Juventus'un durumuyla ilgili açıklama yapan İtalyan Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, Siyah Beyazlılar'ın ligden ihraç edilebileceğini duyurdu.

Başkan Gabriele Gravina, Navpoli radyosu Kiss Kiss'e Juventus ile ilgili olarak, "Kurallar açık. Gelecek sezon başlangıcında Juventus hala Süper Lig'de içinde olursa lige başlayamaz. Taraftarlar için özür dilerim; ancak kural kuraldır ve herkesin buna uyması gerekiyor. Umarım bu sorun çözülür" diye konuştu. (NTV Spor)

YORUMLAR 3
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupalılar amerikalı aç gzölü başkanlara boyun eğmedi
    Cevapla
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    uefa da onlardan farklı değil , ölüm sıtma meselesi
    Cevapla
  • ibrahim ak 2 yıl önce Şikayet Et
    olmaz oyle sey
    Cevapla