Lazio'dan Vedat Muriqi için resmi açıklama!

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, Vedat Muriqi'nin geldiği günden bu yana bekleneni verememesi ve takımdaki geleceğine dair konuştu.

Lazio'dan Vedat Muriqi için resmi açıklama!
Lazio'dan Vedat Muriqi için resmi açıklama!
GİRİŞ 14.04.2021 13:36 GÜNCELLEME 14.04.2021 19:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, İtalyan temsilcisindeki geleceği tartışılan Vedat Muriqi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den transfer edildiği günden bu yana henüz bekleneni veremeyen Kosovalı golcüye inandıklarını belirten Tare, adaptasyon sürecinde sakatlık ve koronavirüs gibi problemler boğuşan deneyimli oyuncunun zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Igli Tare, "Vedat Muriqi Lazio'da ve İtalya'da henüz ilk yılını yaşıyor. Geldiğinden beri iki kez ciddi sakatlık geçirdi ve ayrıca koronavirüs sebebiyle de formunu koruyamadı. Özellikle Covid 19'dan sonra çok hızlı geri dönüş yapmak zor oluyor. Kendisini en iyi şekilde sahada ifade edeceğine yürekten inanıyoruz. Kendisi İtalya futboluna çok şeyler verebilecek bir isim. Buraya uygun. Onun için iyi zamanlar gelecektir. " ifadelerini kullandı.

Bu sezon Lazio formasıyla 26 resmi maçta süre alan Vedat Muriqi takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı sağlayabildi. (Hürriyet)

YORUMLAR 5
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye 2 yıllık kiralık verin görün o zaman neler oluyor
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedat seneye orada gol kralı olur
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    söylediklerine kendileri bile inanmıyor
    Cevapla
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe de olsa fenerbahçe daha çok puan toplardı
    Cevapla
  • hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla