Yusuf Yazıcı'ya Arsenal talip oldu

Arsenal'de Yusuf Yazıcı sesleri. Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen İngiliz ekibinin milli futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Yusuf Yazıcı'ya Arsenal talip oldu
Yusuf Yazıcı'ya Arsenal talip oldu
GİRİŞ 11.04.2021 10:15 GÜNCELLEME 11.04.2021 10:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Lille'den sezon sonu ayrılacağı konuşulan Yusuf Yazıcı için Arsenal'in devreye girdiği öğrenildi. kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Londra ekibinin kiralık olarak forma giyen Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın takımdan ayrılması durumunda milli yıldızımıza imza attıracağı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Arsenal, Yusuf Yazıcı'da karar kıldı. Londra ekibi, kiralık olarak forma giyen Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın takımdan ayrılması durumunda Yusuf Yazıcı'ya imza attıracak.

Haberde Yusuf'un bu sezon gösterdiği performans övülürken Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ve Milan karşısında yaptığı hat tricklerden bahsedildi.

Geçtiğimiz gün Fransız basınında yer alan haberde Lille'nin mali kriz nedeniyle piyasa değeri yüksek futbolcuları elinden çıkaracağı ve bu oyuncuların içinde milli futbolcumuzun da yer aldığı iddia edilmişti.

36 maçta 14 gol

Bu sezon Lille'de gol yollarında etkili bir performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle çıktığı 36 maçta 14 gol kaydetti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 12
  • adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    para verip te mi alacaklar..ülen avrupada futbolun niye bu kadar gerilediği bu kadar irtifa kaybettiği bu mevzuda daha iyi anlaşılıyor..algı var algıııı.... var mı yer mi !...
    Cevapla
  • zengi 2 yıl önce Şikayet Et
    arsenal e gitme
    Cevapla
  • Hayırlısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Arsenal’de iyi olur tabi
    Cevapla
  • cinci 2 yıl önce Şikayet Et
    gitme TÜRK VE MÜSLÜMAN. sevmezler, seni köreltirler
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Arsenal in Mesut Özil ile yaşadıkları ortadayken orada hiç bir Türk futbolcu görmek istemem. Yusuf kardeş daha iyi kulüplerde oynaman dileklerimle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle