David Alaba, Bayern Münih'ten ayrılıyor

Bayern Münih'in 2011 yılından beri kadrosunda bulunan Avusturyalı savunma oyuncusu David Alaba, sezon sonu kulüpten ayrılacağını resmen duyurdu. Alaba'nın adı Real Madrid ve Paris Saint Germain ile de anılıyordu.

David Alaba, Bayern Münih'ten ayrılıyor
David Alaba, Bayern Münih'ten ayrılıyor
GİRİŞ 16.02.2021 18:30 GÜNCELLEME 16.02.2021 18:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünya devleri Real Madrid ile Paris Saint Germain'in renklerine katmak için adeta savaştığı Bayern Münih'li David Alaba ayrılık kararı aldı.

2011'den bu yana Alman kulübünün formasını giyen Avusturyalı yıldız, düzenlediği basın toplantısında Bayern'den sezon sonu ayrılacağını açıkladı.

5 YILLIK 110 MİLYON EURO İSTİYOR

İngiliz basınının iddiasına göre; Alaba'nın kendisini isteyen takımlardan 5 yıllık anlaşma karşılığı senelik 22 milyon euro olmak üzere 110 milyon euro talep ediyor.

YORUMLAR 4
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    bence pandemiyle futbolcu ücretleri %100 indirilmelidir
    Cevapla
  • Muhammed Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    100% beleş oluyor güzel kardeşim :)
    Cevapla
  • İsmail72 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne üretipte satıyorsunuz aslanım insanlığa hiç bir faydanız yok inanılmaz paralar kazanıyorsunuz
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    pek öyle değil. bende futbolcuların bu kadar ücret almalarına karşıyım. ama unutmamak gerekirki takımlar sayesinde yüz binlerce insana iş imkanı sunuyor. kulüp çalışanları, tesis ve stadyum görevlileri, doktorlar, masörler, ekipmancılar, aşçılar, forma ve kulüp ürünlerini üreten fabrika işçileri, mağaza çalışanları, yayın kuruluşlarında çalışanlar vs... futbol sektörünün faydalı olup olmamamsı tartışılır. ama bir çok insana iş imkanı sunduğuda bir gerçek.
    Cevapla