İtalyan devi Yusuf Demir'in peşinde!

Avusturya'da "Türk Messi" lakabıyla anılan, Rapid Wien'in 2003 doğumlu oyuncusu Yusuf Demir'i RB Salzburg ve Juventus istiyor. Rapid, Yusuf'un bonservisini 10 milyon euro olarak belirledi.

İtalyan devi Yusuf Demir'in peşinde!
İtalyan devi Yusuf Demir'in peşinde!
GİRİŞ 13.01.2021 18:53 GÜNCELLEME 13.01.2021 18:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avusturya'da yıldızını parlatan 2003 doğumlu Yusuf Demir'in taliplileri artıyor. 2 sezondur altyapısından yetiştiği Avusturya ekibi Rapid Wien'de dikkat çeken maçlar oynayan ve attığı gollerle adından söz ettiren Yusuf Demir'e devler talip oldu.

JUVENTUS SÖZ KESMEK İSTİYOR

İtalyan basınına göre Yusuf Demir'e Juventus'un yanı sıra Red Bull Salzburg'un ciddi talip olduğu belirtiliyor. Rapid Wien'in 10 milyon eurodan kapıyı açtığı belirtilirken sezon sonu gelmeden özellikle Juventus'un Yusuf Demir ile söz kesmek istediği ifade ediliyor.

TÜRKİYE ADINA OYNAMA İHTİMALİ SÜRÜYOR

Henüz milli takım tercihi yapmayan Yusuf Demir, genç yaş kategorilerinde Avusturya forması giymişti ve Türkiye Milli Takımı forması giyme ihtimali kağıt üzerinde sürüyor.

10 numara pozisyonunda oynayan Yusuf Demir, bu sezon Avusturya Ligi ve Avrupa Ligi'nde yıldızını daha da parlatmış ve çıktığı 17 maçta 4 gol 1 asist üretmişti.

YORUMLAR 4
  • Başkan44 3 yıl önce Şikayet Et
    2 ci emre mor vakaa sı olmasında
    Cevapla
  • Viyanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    iki sene sonra ikinci ligimizde iyi bir futbolcu değil buranın kalitesi belli sonuçta idmandan sonra nargileye gider hep
    Cevapla
  • Çakma messi 3 yıl önce Şikayet Et
    İstatistiklerine bakarsan daha çok cenk tosun ayarında biri. Messi ile kıyaslayan şahsiyet kim acaba ::) messi dünyanın en zor Ligi'nde 17 maçta 25 gol 20 15 asist yapan bir futbolcu haddinizi bilin :)
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    yer sofrası reis gibi türk messi mi ???
    Cevapla