İspanyol devi Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu

İtalya Serie A devi Milan'da top koşturan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu performansıyla dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

 İspanyol devi Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu
İspanyol devi Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu
GİRİŞ 25.12.2020 19:39 GÜNCELLEME 25.12.2020 19:39
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekilerinden Milan'da top koşturan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu performansıyla parmak ısırtıyor.

Bu sezon çıktığı 20 mücadelede takımına 6 gol 9 asistlik katkı sağlayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Milan ile olan sözleşme sezon sonunda sona eriyor.

Birçok dev kulüp sözleşmesi sezon sonu sona erecek başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunurken, Milan tarafından henüz somut bir adım atılmış değil. Günden güne talipleri artan milli oyuncu için Manchester United'ın devrede olduğu biliniyordu.

Hali hazırda aldığı 3.5 mliyon Euro'nun iki katını istediği bilinen Çalhanoğlu için İngiliz devinin yanı sıra, bu kez Atletico Madrid'in devreye girdiği öğrenildi.

Milan, anlaşmaya ulaşılamaması halinde 26 yaşındaki orta sahayı bedava kaybetmemek için Ocak ayında satışa sıcak bakabilir.

26 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Pioli'nin vazgeçilmezlerinden birisi oldu.

YORUMLAR 17
  • Güngör German 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence ingilterede başarılı olamaz, Futbol ve yapısı ingiltereye uygun değil İspanyada daha başarılı olacağını zannediyorum
    Cevapla
  • assfgn 3 yıl önce Şikayet Et
    milandan daha iyi takım mi var kal takimda
    Cevapla
  • Yozgatlı Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere de oynarsa fiziğile kayıp olur, çünkü güçlü bir yapısı yok. İspanya da daha başarılı olur diye düşünüyorum. Çok koşan ve alternatif pas yerleri oluşturan oyuncular lazım gitmek istediği takımda.
    Cevapla
  • Sheriff 3 yıl önce Şikayet Et
    Zlatan İbrahimovic Milan'a katıldığı günden itibaren performansı arttı,daha düne kadar neden alındığı tartışılıyordu.Giderse hata yapar,en azından 1 2 sene daha kalmalı bence
    Cevapla
  • Manisa 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Ligi'nde Falco ya 5 milyon Euro veriliyorsa Hakan Çalhanoğlu nun bu paraları bence istemesi normal takımına yaptığı katkılar ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle