Mesut Özil'in yerine Yusuf Yazıcı!

Lille forması ile bu sezon 11 gol atıp 3 kez de asist yapan Yusuf Yazıcı, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in radarına takıldı.

Mesut Özil'in yerine Yusuf Yazıcı!
Mesut Özil'in yerine Yusuf Yazıcı!
GİRİŞ 20.12.2020 15:00 GÜNCELLEME 20.12.2020 15:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Lille forması ile bu sezon 11 gol atıp 3 kez de asist yapan Yusuf Yazıcı, Londra ekibi Arsenal'in radarına takıldı. Fransa Ligi'nde devam eden yayıncı krizinin de etkisi ile kulüplerin bazı isimleri göndereceği iddiası sonrasında Arsenal, Yusuf Yazıcı'ya yöneldi.

 

 

Daily Mail gazetesi, 16.5 milyon Euro karşılığında Trabzonspor 'dan Lille'e gelen yıldız oyuncunun değerinin çok üzerinde bir performans sergilediği ve sezon sonunda Premier Lig ekibinin nabız yoklayacağını iddia etti. Bilindiği üzere Arsenal, yüksek maaşı nedeniyle Mesut Özil'le yollarını ayırmak istiyor.

Lille kulübü el değiştirdi

 

 

Mali sorunlar nedeniyle devre arasında yıldız oyuncularını satışa çıkaracağı iddia edilen Lille, el değiştirdi. Türk futbolcular Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'yı kadrosunda barındıran Lille'in sahibi Lüksemburglu iş insanı Gerard Lopez, Merlyn Partners şirketi bünyesindeki Callisto Sporting'e devir konusunda anlaştı. Satışın gerçekleşmesiyle başkan Gerard Lopez ve sportif direktör Luis Campos'un görevlerine son verildi. Kulübün başkanlığına, daha önce PSG sportif direktörlüğü ve Rennes'in başkanlığını yapan Olivier Letang getirildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 10
  • vurucu 3 yıl önce Şikayet Et
    100 milyon euros al git
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Sportif Direktör cok Türk Futbolcu satin aldin, Fransa Liginde Birincisin ama bizi ilgilendirmez, kovuldun ! Benim kullagimda böyle caliyor.
    Cevapla
  • alp-eren 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm yorumlara katılıyor ve destekliyorum para icin kariyer yakilmaz ispanya yada almanya yakışır ingilterede üst düzey başka takim olur
    Cevapla
  • Muhammed 25 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşin olarak söylüyorum yusuf yazıcı arsenala gidersen mesut ozile yapılan sana da yapılır
    Cevapla
  • Numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf kesinlikle arsenala gitme... bu da mesut ozil icin bir intikam olsun.. mesut ozil e yapilan haksizliklar icin arsenala hayir de yusuf
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle