Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Özür dilediler'

Arsenal'in kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Almanya Futbol Federasyonu'nun Mesut Özil'e özür mektubu gönderdiğini söyledi.

Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Özür dilediler'
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Özür dilediler'
GİRİŞ 25.10.2020 12:10 GÜNCELLEME 25.10.2020 12:15
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Arsenal ile bağlarını koparmak üzere olan Mesut Özil gündemden düşmüyor. Yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, ESPN'e açıklamalar yaptı.

 

 

Almanya Futbol Federasyonu'nun yaptıkları davranışlardan dolayı pişman olduklarını belirten Söğüt, üç hafta önce Mesut'a bir özür mektubu ulaştığını açıkladı.

Tecrübeli yıldızın Arsenal'deki durumuna değinen Söğüt, "Arsenal taraftarı dürüst bir açıklamayı hak ediyor. Mesut 2018'de takımdan ayrılabilir ve 30 milyon Pound imza parası alabilirdi" dedi.

 

 

Söğüt ayrıca Mesut'un Uygur Türkleri hakkında yaptığı çıkışın da Arsenal'in tavrında etkili olduğunu ima etti. (Takvim)

YORUMLAR 22
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne dinine düşkün insanlar varmış bee. Her şeyin arkasına Allah kelimesini yazıyorsunuz. Türk milli takımına gelseydi tek başına ne yapacaktı . Fatih Terimin egosuyla artist arda turan kovboy gökhan Töre gibi serserilerle yok olup gidecekti Alman milli takımı sayesinde böyle yetenekli ve dürüst bir futbolcuyu tüm dünya seyretti.
    Cevapla
  • vatanini seven 3 yıl önce Şikayet Et
    ah mesut ah ne olurdu Türkiye milli takımı ni secseydi n şimdi kirallar gibi Türkiye'yi ucururdun bu alçaklar damarina basınca kişilikleri ortaya çıktı diyer gurbetçiler bu hataya düşmeyin
    Cevapla
  • Semih 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam fenere geliyor beğenmiyorlar galatasaray denemeye layık görmüyor beşiktaş bundan topçu olmaz diyor çoook biliyorlar çoookkkk
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    birşey olmazdı, kaybolup giderdi, Türk futbolu Avrupada ne yaptıysa o da okadar yapardı, iyiki Almanya forması giydi, en azından bir umut oldu Türk gençlerine, "bak Mesut abim yapabiliyor, bende yaparım" diye inandırdı, helal olsun seviyoruz onu.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyada en alçak soykırımcı sömürgeci fitneci katil hırsız milletlerden birisi ingiliz'lerdir.
    Cevapla
  • Baris 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adamsin Türkiye seninle kan
    Cevapla
  • Doğrucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Dik dur eğilme, Allah doğru olanın yanındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle