İtalyan basını: Maçın en iyisi Muriqi!

İtalya Serie A'da geçtiğimiz gün oynanan Sampdoria-Lazio karşılaşmasında sahaya çıkan Vedat Muriqi, İtalyanları etkilemeyi başardı.

İtalyan basını: Maçın en iyisi Muriqi!
İtalyan basını: Maçın en iyisi Muriqi!
GİRİŞ 19.10.2020 14:27 GÜNCELLEME 19.10.2020 14:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan 26 yaşındaki futbolcu Vedat Muriqi, Lazio'daki ilk maçına hafta sonu çıktı.

İtalya Serie A'nın 4. hafta mücadelesinde Sampdoria, sahasında başkent ekibi Lazio'yu konuk etti. Karşılaşma Lazio'nun 3-0'lık mağlubiyetiyle sonuçlansa da İtalya basını maçtan çok Fenerbahçe'den 17.5 milyon € karşılığında Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'yi konuştu.

MURIQI İLK MAÇINDA GÜNDEM OLDU

59. dakikada oyuna giren Kosovalı futbolcu, aldığı süre boyunca gösterdiği performansla İtalyanları epey etkilemeyi başardı. Süper Lig'de gösterdiği performansla sezon başında Avrupa kulüplerinin radarına giren ve sancılı bir sürecin sonucunda Lazio'nun yolunu tutan başarılı forvet, henüz ilk maçında gündem olmayı başardı.

SAHANIN EN İYİSİ

İtalyan basınında yer alan haberde Vedat Muriqi'nin sonradan oyuna girdiği karşılaşmada 31 dakika süre aldığı belirtilirken, sahanın en iyisi olduğu aktarıldı. Maç sonu değerlendirmesi yapan gazete, ilk 11'de olan ve sonradan oyuna giren oyuncuları puanladığı haberde en yüksek verim 6.5 puan ile Vedat Muriqi'den geldi.

IMMOBILE İLE FORMA REKABETİ

İtalyan basınında yer alan haberde kuvvetli görüntüsüyle dikkat çektiği belirtilen Vedat Muriqi'nin oyunda olduğu süre boyunca sahanın en iyisi olmasının yanı sıra, takımın birinci forveti Ciro Immobile ile büyük bir forma rekabeti içerisinde olduğu aktarıldı. Haberde, ilerleyen maçlarda Vedat Muriqi'nin bu hareketli oyununu geliştirdiği takdirde bazı maçlarda ilk 11'de sahaya çıkmasının beklendiği aktarıldı.

YORUMLAR 11
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamayıp çobanlarada hakaret eden arkadaşlar acaba sizin mesleğiniz ne 3-0 yenilen takımın forvetini kim över biraz mantıklı olun.
    Cevapla
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    11. 10 2018 ozan bayernde oynayacak kapasitede bir oyuncu diyordum ama cobanlar ozani kötülüyordu bildigniz coban tv ekranlarindaki cobanlar ve coban ciraklarida burdan yorum yapiyorlardi 18 08 2020 vedat ucuza gitti tabi cobanlar is basinda daha 17 ye kadar saymayi bilmeyenler vedat 17 edermi cabanlara coban dedigim icin kizmiyorsunuz deyilmi
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali bu yüzden sadece burda fenerbahçe düşmanlıgı yapabiliyorsun baska bi vasfın yok
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozanı ben 3.ligde oynatmam
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş. Artık ne ilgilendirir bizi bu adam. Adam Türk olsa neyse haber değeri olabilir. Mesela İngiltere'den bizim ülkemize gelen İspanyol bir futbolcu İngiltere'de haber olmuyordur.
    Cevapla
  • levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Oluyor. Orada senin gibi fesatlar olmuyor. Almanyada yasadigim icin senin gibi insanlar bana anormal Geliyor.
    Cevapla
  • İsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç golün üçünü de Vedat Muripi atmış demek isterdim ama adam yenilen takımın forveti eee o zaman İtalyanların bundan haberi yok.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Lazio nun en yisi diyor. Haber okumadan yorum yapma
    Cevapla
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Coban lazim bizim davarlari güdenmi
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Zavalı İSA anlıyorum acin çok
    Cevapla
  • Alnl 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabiyki senin kadar futboldan anlamaz onlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle