Hezimet sonrası Barcelona Quique Setien'i kovdu!

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde Bayern Münih'e 8-2 mağlup olarak veda ederken Quique Setien'in görevine de son verildi. 61 yaşındaki teknik adam ocak ayında Valverde'nin yerine göreve gelmişti

Hezimet sonrası Barcelona Quique Setien'i kovdu!
Hezimet sonrası Barcelona Quique Setien'i kovdu!
GİRİŞ 15.08.2020 11:56 GÜNCELLEME 15.08.2020 17:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının çeyrek final maçında İspanyol temsilcisi Barcelona ile Almanya'nın Bayern Münih takımı, Portekiz'in başkenti Lizbon'da karşı karşıya geldi. Bayern Münih, Barcelona'yı 8-2 mağlup ederek yarı finale yükselirken Katalan devi ise Devler Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Tarihi hezimetin ardından Barcelona, teknik direktörü Quique Setien'in görevine de son verdi!

 

 

SKY Sports'un haberine göre Barcelona, bir süredir koltuğu sallantıda olan Setien'in görevine farklı mağlubiyet sonrasında son verme kararı aldı. 61 yaşındaki çalıştırıcı gelecek sezon Katalan ekibinin başında olmayacak.

İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'e 3-2 yenilerek elenen Barcelona'da Ernesto Valverde'nin görevine son verilmiş ve yerine Setien getirilmişti. Setien, son olarak Lugo (2009-2015),Las Palmas (2015-2017) ve Real Betis (2017-2018) takımlarını çalıştırmıştı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Maci izledim gol üstüne gol geldi adamın hic umrunda olmadi ben olsam sahaya girerdim sinirden futbolculara girisirdim :) Yilmaz Vural gelsin
    Cevapla
  • eşeğin sakalığı 3 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz hoca parça pinçik ederdi ☺️
    Cevapla