Portekiz 2. Ligi'nin lideri Nacional, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin tescil edilmesiyle şampiyon ilan edildi. O sırada antrenmanda bulunan futbolcular, haberi sahada alırken büyük sevinç yaşadılar.

Portekiz 2. Ligi'nde lider konumda bulunan Nacional'in futbolcuları antrenmanda şampiyonluk turu attı. Koronavirüs nedeniyle sezona verilen aranın ardından çalışmalara başlayan futbolcular, lig yönetiminin sezonu tescil edip kendilerini şampiyon ilan ettiğini hopörlerden çalan meşhur "We are the champions" şarkısıyla öğrendi. Sevinç sırasında sosyal mesafe kuralları da unutuldu!

İKİ TAKIM 1. LİGE YÜKSELDİ

Portekiz'de Primeira Liga'nın bir alt ligi olan LigaPro'da sezon bitime 11 maç kala noktalandı. Yapılan resmi açıklamaya göre CD Nacional ve Farense, Primeira Liga'ya yükseltildi. Hükümetin profesyonel futbolda yalnızca Primeira Liga ve Portekiz Kupası'nın oynanacağını açıklamasının ardından 12 Mart'ta askıya alınan ligde 50 puanla lider olan Nacional ve 48 puanla ikinci sıradaki Farense en üst ligin biletini aldı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Adsız 07.05.2020 21:55
    Serkan,sen kesin izmir sporlusun.... :) ne alaka,alakaya maydanoz
  • Mahmut 07.05.2020 21:02
    Darısı Trabzonun başına başka şampiyon olamayacak garipler.
  • Hasan T 07.05.2020 17:45
    Günümüz futbolunda bu şekilde sevinmeleri yeşil sahalarda görmek artık mümkün. Allah tan tribünde taraftar yokmuş.
  • Serkan 07.05.2020 17:33
    Darısı süper ilgimizin başına.İnşallah hiç bir futbolcu ölmeden lig tescil edilir.Adamların 11 haftaları varken tescil ettiler,bizim 8 haftamız var,işgüzarlık yapıyoruz.Her Yerde kendimizi belli ediyoruz(!)
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek