İlginç plan! Testi pozitif çıkana maç yok

İngiltere Premier Lig yönetimi maçları seyircili oynatabilmek için uygulama yaptırıyor.

İlginç plan! Testi pozitif çıkana maç yok
İlginç plan! Testi pozitif çıkana maç yok
GİRİŞ 09.04.2020 11:44 GÜNCELLEME 09.04.2020 14:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen liglere daha uzun bir süre daha geri dönülmeyeceği kesin gözükürken, her ülkede futbolun yönetim kadrosu değişik planlar yapıyor. Premier Lig, maçları seyircisiz oynatmamak için, bir "uygulama" tasarlamaya hazırlanıyor.

 

 

SADECE NEGATİF OLANLAR GİRECEK

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, Premier Lig yönetimi, sezonu tekrar başlattıktan sonra maçları seyircisiz oynatmamak için, bir uygulama aracılığıyla koronavirüs testi negatif çıkan taraftarları belirleyerek, sadece onların maçlarına girişine izin vermeyi planlıyor.

 

 

TEKNOLOJİK ALTYAPI KURULUYOR

Premier Lig CEO'su Richard Masters'ın, teknoloji firmaları ile görüşmeler yapmaya başlayarak, "sağlık pasaportu" oluşturmaya yarayarak bir uygulama için girişimlere start vereceği kaydedildi.

SAĞLIK PASAPORTU İLE BİLET

Uygulamada uygun sağlık pasaportuna sahip olan taraftarların bilet satın almalarına izin verilmesi ve kombinesi olan taraftarların da bu uygulama ile kombinelerini aktif etmeleri istenecek.

İNGİLTERE DE BELİRSİZ

Liverpool'un açık ara farkla lider olduğu İngiltere'de son açıklamada 30 Nisan'a kadar ara verilen ligin ne zaman başlayacağı belirsizken, Premier Lig'den yapılan açıklamada "sadece güvenli olunca başlayacağız" ifadeleri yer almıştı.

YORUMLAR 1
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    test kac günlük olsun. maçtan iki saat once iyi mi? test ten sonra virüsü kaptı ise ona nasıl tedbir alacaklar. hala birileri keyif çatma pesinde.
    Cevapla