Godin, İtalya gerçeklerini açıkladı! "Sistem çöktü..."

Serie A ekibi Inter'in Uruguaylı yıldızı Diego Godin, İtalya'yı saran koronavirüs salgını hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Godin, İtalya gerçeklerini açıkladı! "Sistem çöktü..."
Godin, İtalya gerçeklerini açıkladı! "Sistem çöktü..."
GİRİŞ 29.03.2020 17:39 GÜNCELLEME 29.03.2020 17:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İtalya Ligi Serie A takımlarından Inter forması giyen Diego Godin, koronavirüs salgınında İtalya'da yaşananları anlattı.

Godin'in açıklamaları şöyle;

 

 

"ÇOK ZOR BİR DÖNEM YAŞIYORUZ"

Son ana kadar sahaya çıkmak zorunda kaldık. Devam edip edemeyeceğimizi görmek için ipi sonuna kadar çektiler. Artık savunulamayacak noktaya kadar oynadık ve bugün, çok zor bir dönem yaşıyoruz.

 

 

"SAĞLIK SİSTEMİ ÇÖKTÜ"

Sağlık sistemi çöktü İtalya'da, çok fazla ciddi anlamda hasta insana yetecek yoğun bakım yatakları yok. Başka hastalığı olan insanlar da tedavi alamıyor. Çok fazla profesyonel doktor da yok, çok zor bir durumdayız.

"HEPİMİZİ KARANTİNAYA ALDILAR"

Takımlar normal düzeyde idman yapmaya devam etti ama maçlar seyircisiz oynandı. 8 Mart günü Juventus'a karşı son maçımızı oynadık. 5 gün sonra da onlar Koronavirüs testi pozitif çıkan ilk oyuncularını duyurdu, Daniele Rugani. O noktada Juventus'ta ve bizim takımda oyuncular karantinaya girdi. Lig durdu, ancak ilk olarak biz seyircisiz oynamaya devam ettik. Maçlarda başka virüslü oyuncular da vardı, hepimizi karantinaya aldılar.

"HÜKÜMET CİDDİ YAPTIRIMLARA GİTMEDİ"

Hükümet ilk olarak duruma çok önlem vermedi. Çin'in problemi olduğu düşünüldü, başka ülkelere gelmeyecek sanıldı. Küçük küçük önlemler alındı. Ne olabileceği konusunda uyarılar vardı ancak yaşanacaklarla ilgili hükümet ciddi yaptırımlara gitmedi. (Sporx)

YORUMLAR 12
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme bizde de sonuna kadar ligi devam ettirdiler hatta hâlâ devam edeceklerdi
    Cevapla
  • Semih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde durumlar iyi değil lakin ateş düştüğü yeri yakar.Genç ve sağlıklı arkadaşların çoğu taşıyıcı , farkında bile değiller.Yakınlarında bir şeker , böbrek v.b kronik bir rahatsızlığa sahip olan bir yakınına veya arkadaşına bulaştırınca işin önemini anlayacaklar.Bu yüzden izolasyon şart , bu işin şakası yok.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah. inşallah tez zamanda ultrason emar ve her türlü görüntüleme cihazları da yaparsınız
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    olurlar Çünkü onların kanında Türklük ve Müslümanlık yok
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka ya. Kaş yapayım derken göz çıkarttığının farkında mısın ??
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    bir ecnebi ile bir müslüman denize düşse hangisi kurtulur müslüman mı? tabiki yüzme bilen kurtulur. müslümanlığa ters yorumlarda bulunmayın..
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye Türklere bulasmiyormu Müslümanlara bulasmiyormu cahilmisin
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    fakirlik kötü şey. İnşallah bütün dünya milletleri zengin olur.
    Cevapla
  • rrrrr 3 yıl önce Şikayet Et
    bence öyle değil de dünya fakirleri akıllanır da dünyada ne kadar 5 milyar dolar ve üstü parası olan varsa onları imha eder de para eşit dağılır. bir ailede 6 trilyon dolar 20 milyon ailede 800 milyar dolar olmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle