Joel Matip: Messi maçtan sonra çökmüştü

Liverpool'un stoperi Joel Matip, Barcelona'yı 4-0 yendikleri maçın ardından Lionel Messi ile doping testi odasında oturduğu anları anlattı.

Joel Matip: Messi maçtan sonra çökmüştü
Joel Matip: Messi maçtan sonra çökmüştü
GİRİŞ 24.03.2020 17:38 GÜNCELLEME 24.03.2020 17:38

2018-19 sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool, yarı final rövanşında Barcelona'ya karşı muhteşem bir geri dönüşe imza atarak finale yükselmişti.

Liverpool'un Kamerunlu savunma oyuncusu Joel Matip, 3-0 biten ilk maçtan sonra 4-0 kazandıkları rövanşın sonunda yaşananları 11Freunde'ye anlattı.

Maç sonunda doping testi için kendisi ve Messi'nin seçildiğini söyleyen Matip, Arjantinli yıldızın moralinin çok bozuk olduğunu belirtti:

"Maçtan sonra kol kola girmiş Kop tribünleri önünde taraftarlarla beraber You'll Never Walk Alone söylüyorduk. Kariyerimin en güzel anlarından biriydi."

"Hiçbir şey umrumda değildi, taraftarlarla şarkı söylerken bulutların üzerindeydim. Sonra doping testi odasına gittim. Orada bir adam oturuyordu, çok üzgündü. O adam Lionel Messi'ydi."

"Birbirinizi sahalardan tanıyorsunuz ama her gün küçük bir odada kahve içiyormuşsunuz gibi tanımıyorsunuz elbette... Herkes kutlama yapıyordu. Ben de bir odada Messi ile oturuyordum."