Orkun Kökçü'ye Arsenal kancası!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'yü gözüne kestirdi. Hollanda ekibi 19 yaşındaki oyuncu için 15 milyon euro talep ediyor.

Orkun Kökçü'ye Arsenal kancası!
Orkun Kökçü'ye Arsenal kancası!
GİRİŞ 05.02.2020 20:53 GÜNCELLEME 05.02.2020 20:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arsenal, Feyenoord'da oynayan Orkun Kökçü'nün transferi için harekete geçiyor. Daily Mail'de yer alan habere göre İngiliz ekibi, Türkiye U21 Milli Takımı'nda da oynayan ve Avrupa'nın en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmak için Hollanda temsilcisine yaz transfer döneminde resmi teklif yapmaya karar verdi.

 

 

FEYENOORD İLE 2023 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Haberde, Arsenal'in 18 aydır yakından takip ettiği genç yıldızın transferini EURO 2020 öncesi tamamlamak istediği belirtilirken Feyenoord yönetiminin genç yıldız için 15 milyon euronun üzerinde bir teklif beklediği ifade edildi. 19 yaşındaki Orkun Kökçü'nün altyapısından yetiştiği Feyenoord ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

(Goal)

YORUMLAR 1
  • Yns gkmn 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet milli takimda forma terleten oyuncularimizi haber yapin ayni orkun gibi baska ülkenin formasini giyenin haber yapmayin bize Allah yolunu acik etsin
    Cevapla