Cenk Tosun: Çalışma fırsatı bulduğum için minnettarım

Everton'dan Crystal Palace'ye kiralık olarak giden milli oyuncu Cenk Tosun, Crystal Palace kariyeri ve Everon'da beraber çalıştığı teknik direktör Sam Allardyce üzerine konuştu.

Cenk Tosun: Çalışma fırsatı bulduğum için minnettarım
Cenk Tosun: Çalışma fırsatı bulduğum için minnettarım
GİRİŞ 23.01.2020 22:09 GÜNCELLEME 23.01.2020 22:11

Ocak transfer döneminde Everton'dan Crystal Palace'ye gönderilen milli oyuncu Cenk Tosun, Crystal Palace kariyeri ve Everon'da beraber çalıştığı teknik direktör Sam Allardyce üzerine konuştu.

 

 

Cenk Tosun'un Everton'da beraber çalıştığı teknik direktör Sam Allardyce, Crystal Palace'de çalıştığı dönemde milli oyuncuyu takıma istemişti. Bu transfer gerçekleşmeden Sam Allardyce, Palace'deki görevinden ayrıldı ve Everton'da çalışmaya başladı. İkilinin buluşması da Everton'da gerçekleşti.

Allardyce, Everton'da görevden ayrıldıktan sonra formasını kaybeden milli oyuncu, yeniden doğmak amacıyla Crystal Palace'yi tercih etti.

 

 

Palace'de 20 numara'yı giyen Cenk; "Everton'a geldiğimde o numarayı daha önce Seamus Coleman giymişti. 10 yıl Everton'da oynayan bir ismin formasını alamazdım." dedi.

Milli Oyuncu eski hocası Sam Allardyce hakkında; "Sam en iyisi. Onun adına çalışmak benim için keyifti. Dürüst birisiydi ve her şeyi yüzünüze söylerdi. Eğer kötü oynadıysam, destek beklemem, sadece doğruları duymak isterim. Palace teknik direktörüyken beni istemişti ancak ufak sorunlardan dolayı transfer gerçekleşmemişti. Onunla Everton'da beraber çalışma fırsatı bulduğum için minnettarım." dedi.

KAYNAK: SPORX