'Dün köyde ineklerimleydim, bugün Messi ile idmandayım'

Barcelona'da Valverde'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Quique Setien, basın toplantısı düzenledi. Setien, ilk günden neşeli açıklamalarıyla gündem yarattı.

'Dün köyde ineklerimleydim, bugün Messi ile idmandayım'
'Dün köyde ineklerimleydim, bugün Messi ile idmandayım'
GİRİŞ 14.01.2020 17:04 GÜNCELLEME 14.01.2020 17:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Barça'nın yeni teknik direktörü Setien, imzayı attıktan sonra Nou Camp'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Setien'in açıklarından satır başları:

"Bugün benim için çok özel bir gün. Amacım her şeyi kazanmak olacak. La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası. Ben inançlı bir insanım, bir yaşam biçimi belirledim ve böyle devam edeceğim"

"DÜN İNEKLERLEYDİM, BUGÜN MESSİ'Yİ ÇALIŞTIRIYORUM"

"Dün kendi köyümde inekler arasında yürüyordum, bugün dünyanın en iyi futbolcularının teknik direktörlüğünü yapıyorum. En iyi rüyalarımda bile böyle bir şey yaşamayı bekleyemem. Dünyanın en iyi futbolcusu Messi'yi çalıştıracağım, hala ne yaşadığımın farkında değilim. Barcelona, Messi..."

HALEFİNİ ÖVDÜ

"Ernesto Valverde'nin çalışmalarına çok değer veriyorum. Onunla temasa geçmeye çalışacağım, çalışmalarında bize iyi gidecek pek çok şey var. Bana La Liga'nın lideri bir takım bıraktığı için ona teşekkür etmek istiyorum"

QUİQUE SETİEN KİMDİR?

Barcelona'da 2017 mayıs ayında göreve getirilen Valverde, geride kalan 2,5 sezonda bordo mavililere 1 Kral Kupası (2017-2018), 1 İspanya Süper Kupası (2018) ve 2 lig şampiyonluğu (2017-2018 ve 2018-2019) kazandırdı.

Barcelona takımı mevcut durumda 19. haftanın geride kaldığı İspanyol liginde averajla Real Madrid'in önünde lider durumda bulunurken, Şampiyonlar Ligi son 16'larda İtalya'nın Napoli takımıyla eşleşti.

Valverde, La Liga tarihinde çalıştırdığı takım liderken görevden alınan 4. teknik direktör oldu. Şimdiye kadar Athletic Bilbao'da Jose Maria Olabarria (1935-1936), Real Madrid'de Enrique Fernandez (1954-1955) ve Radomir Antic (1991-1992) takımları liderken görevden alınmıştı.

La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, 19 Ocak'ta sahasında Granada'ya karşı oynayacak.

YORUMLAR 3
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    QUİQUE SETİEN Kimdir? Deyip ardından Valverdeyi anlatan ancak işini ciddiye almayan biri yapabilir. Tam Türk işi olmuş derlerdi eskiden, ama umut var memleketimde herşey yolunda değilse bile.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Quique Setien kimdir? Ogreneydik iyiydi.
    Cevapla
  • Dilin Kemiği 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalıştığın oyuncuların hayranıysan işin çok zor hocam
    Cevapla