Cengiz Ünder için flaş takas iddiası!

Milli Futbolcumuz Cengiz Ünder hakkında transfer iddiaları sürüyor. İtalya basınında Cengiz için flaş bir takas iddiası ortaya atıldı.

Cengiz Ünder için flaş takas iddiası!
Cengiz Ünder için flaş takas iddiası!
GİRİŞ 07.01.2020 18:07 GÜNCELLEME 07.01.2020 18:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da sakatlığı nedeniyle 11'deki yerini kaybeden ve geri döndükten sonra da hocasından istediği şansı alamayan Cengiz Ünder için "ayrılık" haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Corriere dello Sport, Roma'nın milli oyuncumuzun menajerine kulüp bulması için talimat verdiğini ve Cengiz'in Inter'den Matteo Politano transferinde takasta kullanmayı da düşündüğünü yazdı.

Bu sezon sadece 283 dakika süre verilen Cengiz Ünder'in Inter tarafından takasta kabul edilmemesi durumunda elde edilecek gelirin Fiorentina'nın orta saha oyuncusu Gaetano Castrovili'nin transferinde de kullanılabileceği kaydedildi.

20189 yazında 15 milyon euro bonservis bedeli ile Roma'nın yolunu tutan 22 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 3
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Roma kıymetini bilmiyor. Almanya ya da İngiltere'ye gitmeli.
    Cevapla
  • Hakans 4 yıl önce Şikayet Et
    İ.talyanlar ın nankörlüğü . Bu makarnacılar Cengiz gibi yetenekli bir futbolcuyu kazanmak yerine harcıyorlar.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ROMA Mohammed Salah yida böyle harcamisti. Cengiz Ünder kesinlikle Mo Salah gibi Premier League e gitmeli, Leicester olabilir.
    Cevapla