Diagne yine kadro dışı kaldı! Sert açıklama...

Galatasaray'dan kiralık olarak Club Brugge forması giyen Mbaye Diagne bir kez daha kadro dışı kaldı ve dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Diagne yine kadro dışı kaldı! Sert açıklama...
Diagne yine kadro dışı kaldı! Sert açıklama...
GİRİŞ 21.11.2019 20:16 GÜNCELLEME 21.11.2019 20:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Club Brugge'de kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Mbaye Diagne, hocası Philippe Clement tarafından Oostende maçının kadrosuna alınmadı.

 

 

Kararının nedeni sorulan Clement, "Diagne, Charleroi ile oynadığımız hazırlık maçında oynadı, bu benim için bir idmandı. Paris maçında yaşadıklarımızı unutmadık. İdmanda kendini göstermesi lazım, bunu başarırsa tekrar dakika almaya başlayabilir" dedi.

MBAYE DIAGNE'DEN PAYLAŞIM GELDİ

 

 

Bu kararın ardından Mbaye Diagne bir paylaşım yaptı ve "İhtiyaç olsa bile beni kullanmamalarını kabul etmiyorum. Konuşmak için doğru zaman gelecek, sessizlik en iyi intikamdır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan kiralık olarak Club Brugge'e kiralanan Senegalli golcü, Belçika'da 9 maçta 465 dakika süre aldı ve 4 gol attı.

YORUMLAR 4
  • gsss 4 yıl önce Şikayet Et
    abi kasımpaşa da nasıl bir bukalemunmuş. sen intkam dersen adam bir daha seni kadroya alır mı.neyin kafası bu böyle.köpruden geçmek varken koprununyanından ucurumdan aşağı atlayıp sonra yukarı çıkmaya çalışmak çıkamayınca da intikam falan laflarıyla sucu başkasına atmak.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun yeni ismi, "sag köse saban"
    Cevapla
  • Aman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın geri gelme pls go out
    Cevapla
  • ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    penaltıdan atiyodun ama onuda atamamışsın:)))
    Cevapla