Vitor Pereira'ya hapis cezası

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktör Vitor Pereira, Yunanistan'da neden olduğu saha olayları nedeniyle 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Vitor Pereira'ya hapis cezası
Vitor Pereira'ya hapis cezası
GİRİŞ 13.11.2019 14:32 GÜNCELLEME 13.11.2019 14:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den önce Yunan ekibi Olympiakos'u çalıştıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Yunanistan'da hapis cezası aldı. Pereira, Olympiakos'un başında görev aldığı Panathinaikos karşılaşmasında rakip takım taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne giderek 'gelin' işareti yapmış, daha sonra sahaya inen taraftarlar adeta terör estirmişti. Futbolcular ve taraftarlar soyunma odasına kaçarken, olaylara güvenlik güçleri müdahale etmişti.

2015'te yaşanan ve mahkemelik olan dava dün karara bağlandı. Mahkeme Portekizli teknik adamın 8 ay hapis cezasına hükmetti. Cezanın şiddeti teşvik nedeniyle verildiği ifade edilirken, şartlı tahliyeye tabi olduğu belirtildi.

Yunanistan'da yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin başına geçen 51 yaşındaki teknik adam, şu anda Çin'in Shanghai SIPG ekibini çalıştırıyor.

YORUMLAR 2
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    demek Selahattin Demirtas a verilen ceza da TÜrkiye hakliymis. Burada kimse ölmedi 8 ay. Orada 50 den fazla insanimiz vefat etmisti.
    Cevapla
  • Fransada Bir TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam çinde yunanlarla ne işivar çokta umrunda
    Cevapla