Milan'dan Merih Demiral için 40 milyon euro

AC Milan, Merih Demiral'ın transferi için ısrarından vazgeçmiyor ve bu kez Juventus'un masasına 40 milyon euro koyacak.

Milan'dan Merih Demiral için 40 milyon euro
Milan'dan Merih Demiral için 40 milyon euro
GİRİŞ 08.11.2019 15:26 GÜNCELLEME 08.11.2019 15:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral için AC Milan ısrarından vazgeçmiyor.

Sezon başı transfer dönemimin kapanmasına sayılı günler kala Merih için 35 milyon euroluk resmi teklif sunan ancak bu teklifi reddedilen AC Milan, Ocak ayı için Juventus'un kapısını bir kez daha çalacak.

Mateo Musacchio, Mattia Caldara ve Leo Duarte ile savunmada problemler yaşayan ve bir türlü ideal savunma kurgusunu hazırlayamayan AC Milan, Merih Demiral'ın transferi için Juventus'a bu kez 40 milyon euroluk bir teklif sunacak.

Giorgio Chiellini ve Matthijs de Ligt'in sakatlıklarına rağmen Juventus teknik direktörü Sarri tarafından ilk 11'de tercih edilmeyen ve Torino temsilcisi ile sadece 1 maça çıkan Merih Demiral'ın da "düzenli oynayabilmek adına" AC Milan'dan gelen teklife sıcak baktığı ifade ediliyor ancak Juve Başkanı Agnelli'nin "Merih'i satmak istememesi" transferin önündeki en büyük engel olarak gösteriliyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • Malazgirt....71 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik eder başarılarının devamını dilerim// sakın bizim laf cambazlarına uyup Türkiye'ye gelme
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence transfer olsun tamam Juventus bir dünya devi ama Milan’da boş bir takım değil bugün Avrupa’nın en köklü, en bilinen kulüplerinden biri üstelik şampiyonlar ligine ve Avrupa kupasına sürekli katılan bir kulüp. Shevchenko, Gattuso, Cafu, Kakâ, Pirlo, Nesta, Seedorf, İnzaghi bunlar hepsi Milan’da oynamış dünya starları. Merih en verimli zamanlarını yedek olarak geçirmemeli Milan’da formayı %100 kapar. Kendisini daha fazla geliştirir. İtalyan futbolunun zaten savunması çok meşhur. Hakan’da Milan’da ve formu çok iyi
    Cevapla
  • Toricelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Milan candır. Nokta.
    Cevapla
  • Milan bitmis 4 yıl önce Şikayet Et
    Milan eski milan degil atalantadan da kötü
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaman kaybetmeden transfer olması lazım en verimli zamanında yedek kalmak doğru bir şey değil. Tamam Juve büyük takım ama Milan da küçük bir takım değil kendisi gitmek istediğini söylerse gönderirler. 3. tercih olarak bile değerlendirilmiyorsa beklemenin hiç bir anlamı yok.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Milan in sorunu zaten savunmada. Eger Merih ve yanina bir stoper daha alirlarsa, Milan yukarlara oynar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle