Nuri Şahin geliyor! Almanlar transferi duyurdu

Alman Bild Gazetesi, Dortmund’un Nuri Şahin’den kulüp bulmasını istediğini yazdı. Haberde, yıldız futbolcuya Fenerbahçe’nin talip olduğu kaydedildi.

Nuri Şahin geliyor! Almanlar transferi duyurdu
Nuri Şahin geliyor! Almanlar transferi duyurdu
GİRİŞ 28.08.2018 09:30 GÜNCELLEME 28.08.2018 11:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fabian’ı transfer etmekten vazgeçen Fenerbahçe’de rota Nuri Şahin’e çevrildi.

Sarı-Lacivertliler’in radarında olan gurbetçi yıldızla ilgili olarak Almanya’dan müjdeli haber geldi. Bild Gazetesi, Leipzig maçının kadrosuna alınmayan Nuri Şahin’in satış listesine koyulduğunu yazdı. Haberde, Nuri’den kendisine kulüp bulmasının istendiği ve Fenerbahçe’nin teklif yaptığı belirtildi.

 

 

Cocu çok istiyor

Phillip Cocu, orta sahanın ortasına mutlaka bir takviye istiyor. Hollandalı teknik adamın, bir dönem Feyenoord’da forma giyen Nuri Şahin’i yakından tanıyor. 4-3-3’e geçiş yapmak isteyen Cocu’nun Nuri’yi mutlaka kadroda görmek istediği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun şu anda başka bir talibi bulunmuyor. Fenerbahçe, Dortmund’la sadece 1 yıllık sözleşmesi kalan yıldız oyuncuyu bonservisiyle almayı planlıyor.

Milli takımı bıraktı

Nuri Şahin, kariyerinde Liverpool, Real Madrid ve Feyenoord gibi takımlarda forma giydi. En başarılı dönemini ise Dortmund’da geçirdi. Alman ekibiyle 274 maça çıkan başarılı oyuncu 26 gol atıp 49 asist yaptı. Nuri, Sarı-Siyahlılar’da 2010-11 sezonunda Bundesliga şampiyonluğu, 2016-17’de ise Almanya Kupası zaferi yaşadı. Tercihini Ay-Yıldızlılar’dan yana kullanan 29 yaşındaki oyuncu 2 Kasım 2017’de milli takım bıraktığını açıklamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 13
  • Simitci 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener taraftari gecen yil bilerek stadi bos birakmistir güya oynanan futbolu beyenmemistir 20 yillik baskanlik yapana ve terinin son damlasini fenerbahce icin akitan aykut kocaman a ihanet etmistir ne demisler gelen gideni aratirrrr
    Cevapla
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenere yakışır 2 maç oynar sezonu kapatır
    Cevapla
  • YAnlış 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet topaldan farkı yok yanlış transfer
    Cevapla
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer alınmasına yönelik girişimi bile varsa ben bu takımın taraftarlığını bırakırım. bu takımın bitirilmesi ve yıllarca belini doğrultmaması için operasyon yapıldığından şüphelenirim
    Cevapla
  • Yalanmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Birileri caliyor birileri oynuyo......... eglenmek bize duser
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle