İngiliz kulübü Liverpool, aracının direksiyonunda telefonuyla uğraşan kendi oyuncusu Mohamed Salah'ı polise bildirdi.


Liverpool'un West Ham United'ı 4-0 mağlup ettiği maç sonrası hayranları tarafından aracının etrafı sarılan Salah'ın seyir hâlindeyken telefonuyla ilgilendiği, amatör bir kamera tarafından kayıt altına alınmıştı.
 
Merseyside Polis Merkezi'nin Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bir futbolcunun araba kullanırken cep telefonuyla ilgilendiğini  gösteren bir video hakkında bilgilendirildik. Konu, ilgili departmana aktarılmıştır. Bilgilendirme için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

Çok geçmeden söz konusu futbolcunun Salah olduğu anlaşılırken, Mısırlı yıldızı polise ihbaredenin ise kulübü Liverpool olduğu ortaya çıktı. 
 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Merseyside ekibinin sözcüsü, "Oyuncumuzla yaptığımız görüşme sonucunda çekilen görüntüleri polis ekiplerine  bildirmeye karar verdik.  Süreç  kendi aramızda  yürütülecek olup, ne kulüp ne de oyuncu tarafından başka bir açıklama yapılmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • kadir tartar 14.08.2018 18:04
    dünyanın heryerini sömürün.petrol için çoluk çocuk demeden aileleri katledin. sonrada telefonu polise bildirmişler ne kdr duyarlı bu ingilizler...