Eski Alman başbakandan Mesut'a destek!

Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil hakkında kullandığı olumsuz ifadeler nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi.

Eski Alman başbakandan Mesut'a destek!
Eski Alman başbakandan Mesut'a destek!
GİRİŞ 25.07.2018 16:28 GÜNCELLEME 25.07.2018 16:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süddeutsche Zeitung'a açıklamada bulunan Schröder, Bakan Maas'ın Mesut Özil hakkında pazartesi günü kullandığı "İngiltere'de yaşayan ve çalışan bir multimilyonerin Almanya'ya entegre olma yeteneği hakkında bilgi verebileceği inancında değilim'' ifadeleri için ''Basit ve katlanılamaz'' dedi.

Maas'ın açıklamalarını "sıkıcı ifadeler" olarak niteleyen Schröder, söz konusu ifadelerin sosyal demokratların uyuma dair görüşleriyle hiçbir ilgisinin bulunmadığını vurguladı.

 

 

Maas'ın, Mesut Özil hakkındaki ifadeleriyle dolaylı olarak futbolcuyu çok para kazanmak ve Almanya'da yaşamamakla itham ettiğini ifade eden Schröder, Maas'ın Özil'in Almanya'ya gerçekten ait olup olmadığı konusunda kuşkusu olduğunu gösterdiğini belirtti.

Schröder, Heiko Maas'ın açıklamalarının Mesut Özil'i, ailesinin Türk kökenli olması nedeniyle istemeyenlerin eline koz verdiğini de dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Kültürü olmayan almanlara kültür verdik en basiti fast food kültürü döner ve kebab gibi
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Alman medyası bu adamada saldırmaya başlar Mesut’a destek verdiği için
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE sonuna kadar seninle. En doğru kararı verdin...Yolun açı olsun..
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın eski Başbakan schröder doğru analiz yapmış . Bakan Maas Türkleri hiç tanıyamamış anlaşılan Türkleri medya üzerinden tanımış böyle yargılıyor . Halbuki Türkleri tanısa gurbetçilerin Almanya için ne fedakarlıklar yaptığını öğrenir . Türkler kötü gün dostudur sayın Maas Almanya’nın tarihini biraz oku görürsün Türklerin dostluğunu . Bild Zeitung’dan türkleri öğrenmeye kalkma . Bu gün dost diye sarıldığınız devletler 20 milyon Almanın canına kıydı .
    Cevapla