3 milyon euroluk transfer İngiltere'yi sallıyor

İngiltere Premier Lig'de geride kalan 10 hafta sonrasında önemli bir performans gösteren Pascal Gross, Brighton & Hove Albion'ı sevindirirken, rakipleri fazlasıyla korkutuyor.

3 milyon euroluk transfer İngiltere'yi sallıyor
3 milyon euroluk transfer İngiltere'yi sallıyor
GİRİŞ 30.10.2017 15:04 GÜNCELLEME 30.10.2017 15:40

İngiltere Premier Lig'in yeni takımı Brighton & Hove Albion'ın 26 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Pascal Gross, performansıyla dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Brighton & Hove Albion'da geride kalan 10 maça 11'de başlayan Pascal Gross, toplamda 5 asist yaptı. Asist kralığında Manchester City'nin 6'şar asist yapan yıldızıları Kevin de Bruyne ve David Silva'nın gerisinde yer alan Pascal Gross'un bu tablosu taraflı tarafsız herkesi şaşırttı.

"3 MİLYON EURO'YA BÖYLESİNİ ALAMAZSINIZ"

Pascal Gross ile ilgili konuşan Brighton & Hove Albion Teknik Direktörü Chris Hughton, "Ingolstadt bu yaz onu sadece 3 milyon euro karşılığına transfer ettik. 5 asist ve 2 gollük performans sergiledi. Bu bizi memnun etti" dedi.

"İLK SENESİNDE BUNLARI YAPMASI OLAĞANÜSTÜ"

Açıklamalarına devam eden Chris Hughton "Buraya gelmeden önce asistler yapabileceğini biliyorduk. Ancak Premier Lig'de yeni bir oyuncu olarak bu seviyede oynamak olağanüstü bir durum. Premier Lig'de bu paralara alabileceğiniz oyuncu yok, özellikle bu sıralarda. Scout departmanımıza bu başarısı için teşekkürler. Gross oldukça ahlaklı ve çalışkan bir oyuncu." diyerek oyuncusundan övgüyle bahsetti.

KAYNAK: SPORX