F.Bahçe'nin rakibinden Çeçen lider Kadirov'a ret!

LOKOMOTİV Moskova Kulübü, Rus futbolcusu Dmitri Tarasov'un Grozni takımı Terek'e transferini kabul etmedi.

F.Bahçe'nin rakibinden Çeçen lider Kadirov'a ret!
F.Bahçe'nin rakibinden Çeçen lider Kadirov'a ret!
GİRİŞ 22.02.2016 20:45 GÜNCELLEME 22.02.2016 20:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçen hafta Tarasov, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fotoğrafının bulunduğu ve "En nazik devlet başkanı" yazılı tişörtle tribünleri selamladı. Daha sonra basında, Lokomotiv'in Tarasov'a 300 bin Euro ceza verdiği haberleri yer aldı. Bunun ardından açıklama yapan Çeçen Lider Ramazan Kadirov, Tarasov'un bu hareketinin "Erkekçe" bir hareket olduğunu belirterek, futbolcuyu Terek takımına transfer etmeye ve cezasını ödemeye hazır olduklarını ifade etti. Terek kulübünün başkanlığını da yapan Kadirov, yaptığı açıklamada, Tarasov'un hiçbir kuralı ihlal etmediğini, sadece Rusya Devlet Başkanı Putin'i desteklediğini göstermek istediğini kaydetti.

Kadirov, bugün tekliflerine cevap geldiğini açıklayarak, Lokomotiv Moskova Kulübü'nün Tarasov'un transfer edilmesini reddettiğini söyledi.

YORUMLAR 9
  • mantık 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusların hakan şükürü
    Cevapla
  • Derda 8 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir Meyda maymunu ve Kremlinin soytarisi.. ALLAHIN ona belirlediği süre dolunca, Müşrik Babasi Ahmet gibiMücahidlerin eliyle Cehenneme gidecek inşaAllah..
    Cevapla
  • Hain 8 yıl önce Şikayet Et
    Putin in köpeğisin kadirov müslümanların yüz karasısın akıttığın müslüman kanlarında boğulacaksın inşeallah
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Tam putinin tasmalı köpeği
    Cevapla
  • Analiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Lokomotif moskova kulübü putin karsıtı bir takımdır. Putini karşısına alarak kadim dost Türkiyeye her zamanki gibi yaz kampına gideceklerini açıklamışlardır. Açıkçası üzüldüm FB ye bu takımın çıkmasına.. Futbolcu olayıda tamamen provakasyondur... Kimse putin için kariyerini riske atmaz ama para için atar.. Nitekim İspanya Atletizm Federasyonu nazi selamı verdiler diye 3 sporcuyu men etmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle