Bayern Münih '7' bitirdi!

Bayern Münih parçaladı! Bundesliga'nın 15. haftasında Werder Bremen'e konuk olan lider Münih, rakibini 7-0 maplup etti ve galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Bayern Münih '7' bitirdi!
Bayern Münih '7' bitirdi!
GİRİŞ 07.12.2013 18:36 GÜNCELLEME 07.12.2013 18:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bundesliga'nın 15. haftasında Bayern Münih, Werder Bremen'e konuk oldu. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Bavyera ekibi, karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Hat-trick yapan Franck Ribery, maçın yıldızı oldu.

Mücadelenin ilk dakikaları düşük tempoda geçti. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk dakikaların ardından Bayern Münih, oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Bavyera temsilcisi, 21. dakikada Fransız yıldızı Franck Ribery ile golü buldu. Soldan ceza sahası içerisine giren Ribery'nin sert şutu defansa çarpıp ağlarla buluştu ve Bayern Münih bu golle 1-0 öne geçti.

Golün ardından da ataklarını sürdüren Münih, 27. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Toni Kroos'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde iyi yükselen van Buyten topu kafayla Werder Bremen ağlarına gönderdi ve skor 2-0 oldu.

Werder Bremen karşısında gole doymayan Münih, 38. dakikasında 3. golü buldu. Hızlı gelişen Bayern Münih atağında sağ kanattan defansın arkasına sarkan Müller'in yerden ortasında Ribery topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odasına Bavyera ekibi'nin 3-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yakaladığı skor avantajı sayesinde rahat bir oyun sergileyen Bayern, 60. dakikada Mandzukic'le skoru 4-0'a getirdi.

Maçtan iyice kopan Werder Bremen karşısında gollerine devam eden deplasman ekibi, 69. dakikada 5. golü attı. Sağ taraftan gelişen atakta Thomas Müller, şık bir vuruşla skoru 5-0 yaptı.

82. dakikada organize gelişen Bayern atağında Alaba'nın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Franck Ribery, kendisinin 3. takımının 6. golünü Werder Bremen'in ağlarına bıraktı.

Karşılaşmanın son dakikasında topu ağlara gönderen Mario Götze, maçın skorunu belirledi ve Bayern Münih sahadan 7-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 41'e yükselten Bayern, liderliğini sürdürdü. Werder Bremen ise 16 puanda kaldı.

YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Bunlarda bizim kadar para harciyor ama takima bakar misin abicim, makine gibi calisiyor, pizzaroyu bedavaya aldilar, alaba bedava paf takim, lahm bedava makine gibi, shweinsteiger bedava,muller bedava makine gibi, rafinha'yi cok ucuza aldilar 4-5 milyona sorunlu futbolcu diye eski takimi satti, van buyten yillardir oynuyor bedava geldi, toni kroos paf takimi leverkusene 1 sene kiraladilar adam pisti ve ilk on bir oyuncusu bedava yani, Jan kirchoff 3 milyona aldilar yanilmiyorsam ve reservte hep oturan contento var sol bek cok kaliteli bir oyuncu, ve Boateng 7 milyona almislardi sanirim hatta eski kulup taraftari cok sinirlenmisti bu kadar ucuza verilir mi diye muthis bir oyuncu ilk on birde oynuyor yillardir, yani bunlar toplamda 4-5 tane oyuncuya cok para harcadilar digerleri hepsi paf takimindan cikmis oyuncular, para harcadiklari oyuncular, Neuer,martinez,gotze,mandzukic,Thiago,ve Shaqiri..Ilk on birdeki takimin yarisi paf takimindan cikmis oyuncular..Ama bizim takimlar? haha
    Cevapla