Erol Bulut bombası! 3 yıllık anlaşma...

Antalyaspor, teknik direktör Erol Bulut ile prensipte anlaştı. Antalya'ya gelen teknik adamla son görüşmesini yapacak kırmızı beyazlı yönetim, 3 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Erol Bulut bombası! 3 yıllık anlaşma...
Erol Bulut bombası! 3 yıllık anlaşma...
GİRİŞ 28.05.2018 11:25 GÜNCELLEME 28.05.2018 11:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını tamamladı.

Kırmızı beyazlı yöneticiler arasında, Evkur Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un ismi ön plana çıktı. Dün akşam saatlerinde Almanya'dan Antalya'ya gelen Erol Bulut ile menajerler aracılığıyla bağlantı kuran kırmızı beyazlılar, 43 yaşındaki teknik adamla prensipte anlaştı. Gün içerisinde Antalyaspor yöneticileri ile Erol Bulut bir araya gelerek, sözleşmedeki detayları görüşecek. Erol Bulut ile 3 yıllığına prensipte anlaşan Antalyaspor'un Haziran ayının ilk haftası düzenlenecek törenle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Erol Bulut, geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor yönetimine üç yıllık bir proje sunduğunu ve bir yıllık sözleşmeyle önünü görmeden yola devam edemeyeceğini açıklamıştı.

YORUMLAR 8
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya düşmeye oynuyor demekki bu sene
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ve Kasımpaşa'nın yanında Antalya'nın satışı da kesinleşti. Tabii aziz başkan kalırsa.
    Cevapla
  • muratt 5 yıl önce Şikayet Et
    bombaaaaa mühtiş
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu klupler hic akillanmaz ama tff de suc herhangibir aksiyon almazki.3 yillik sozlesme yapicaklarmis ee kardesim ilk yari 5 mac kaybettin ikinci yari kumede kalma savasi verdigin zaman geri kalan 2 yil ne olacak yine ayni senaryolar baslayacak turk futbolunun kisir dongusu bu.
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerin 6 puanı cepte. malatyadan antalyaya kaydı. 6 puan sivas, 6 puan rize, 6 puan ankaragücü. 24 puan önde başlıyor fener lige.
    Cevapla
  • sahin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu mantikla akhisari okan buruk calistiriyor gsnin 6 puani canta da keklik
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin beyin enkazı
    Cevapla
  • rıdvanbayazıt 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, bu sözler, herşeyden önce, bu takımların hocalarına, futbolcularına ağır bir hakarettir. Lütfen, sporu, futbolu, oyun ve eğlencenin ötesine taşımanın bu camiaya gr faydası yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle