'Menajerim F.Bahçe'yle görüştü, hayırlısı olsun!'

Evkur Yeni Malatyaspor'un deneyimli file bekçisi Ertaç Özbir, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, "Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam" dedi.

'Menajerim F.Bahçe'yle görüştü, hayırlısı olsun!'
'Menajerim F.Bahçe'yle görüştü, hayırlısı olsun!'
GİRİŞ 11.05.2018 21:15 GÜNCELLEME 11.05.2018 21:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hakkında son dönemde gündeme gelen Fenerbahçe iddialarını cevaplayan 28 yaşındaki Ertaç Özbir, "Bu sezon düzenli olarak oynadığımdan dolayı birkaç takımla ismi anıldı ya da anılmadı, bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun. Sözleşmem devam ediyor. Fakat sözleşmem içerisinde serbest kalma maddem var. Kulübüme belli bir miktar ödendiği taktirde boşta çıkabilliyorum" açıklamasında bulundu.

GALATASARAY MAÇI YORUMU

 

 

Yarın deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı hakkında da öngörülerde bulunan Ertaç, "Bizim açımızdan ve Galatasaray açısından çok önemli bir maç. Galatasararay'ın iç sahada son maçı, bizim de deplasmandaki son maçımız her iki takımın hedefi 3 puan. En azından 1 puanla Malatya'ya dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 10
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Galatasaray'da Malatya'lılara Murat marka arabalar hediye etmemiş miydi ?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine GS maçı öncesi senaryolar fb hakikaten masa başında harikalar yaratıyor Buda bir yetenek.
    Cevapla
  • dadas25 5 yıl önce Şikayet Et
    gs de malatyadam oyuncu alir sen merak etme baslar bugun haberlerde....nede olsa oynayacagi takimlardan 1 ini kesin aliyor....
    Cevapla
  • bir FB li 5 yıl önce Şikayet Et
    azizciğim yine FB ye değil manevi evlâdı volkinin arkasına ona zorluk çıkartmayacak bir kaleci peşinde ne diyelim Ali Koç diyelim kurtulalım şu işkenceden
    Cevapla
  • Birakin 5 yıl önce Şikayet Et
    Zirt pirt
    Cevapla
  • kahyaoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Almazlar koçum seni fenere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle