Yeni Malatya'dan Fatih Terim açıklaması

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Evkur Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek, Fatih Terim'in takımın başına geleceği yönündeki haberi yalanladı.

Yeni Malatya'dan Fatih Terim açıklaması
Yeni Malatya'dan Fatih Terim açıklaması
GİRİŞ 15.09.2017 17:04 GÜNCELLEME 15.09.2017 17:07
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da 4 ay görev yaptıktan sonra dün kimseye haber vermeden hava yoluyla İstanbul’a dönen Ertuğrul Sağlam’ın yerine Malatyaspor camiasında konuşulan isimlerin başında tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in ismi geçmişti. Terim'in yanı sıra Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Özdilek, Yılmaz Vural ve İrfan Buz gibi isimlerinin de yönetimin listesinde yer aldığı iddia edilmişti.

Sağlam'ın ayrılığından sonra Yeni Malatyaspor yönetimi hızla toplanma kararı almıştı. Dün şehre ulaşan yönetimin bugün saat 14:30’da Malatya’da bulunan bir otelde toplantı yaptı.

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA

Toplantı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Adil Gevrek, "Ayrılıklar olabilir ama böyle gerçekleşmesi etik değil. Hiçbir teknik adamla görüşmedim. Bursaspor ile oynanacak maçta teknik direktörümüz taraftarımız olacak." dedi.

Adil Gevrek, Fatih Terim ile görüştükleri iddiasını ise yalanladı.

MAÇ YENİ STATTA

Lig’in 5’inci haftasında Cumartesi günü saat 17:00’de Bursaspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik direktör Sağlam şokunun ardından maçı Yeni Malatya Stadyumu'nda oynayacak. TFF yeklileri tarafından incelemeye alınan Yeni Malatya Stadı, dün itibariyle onayladı. Bursaspor maçıyla taraftara kavuşacak olan 27.044 kapasiteli Yeni Malatya stadı geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılmıştı.

KENAR YÖNETİMDE SPORTİF DİREKTÖR ALİ RAVCI OLACAK

Öte yandan, Evkur Yeni Malatyaspor’da Ertuğrul Sağlam’ın şok ayrılığının ardından Bursaspor maçının hazırlıklarını dün itibariyle yönetimin kararıyla Yeni Malatyaspor U-21 alt yapı antrenörü Hakan Çaşlıkan çalıştırırken, yarınki Bursaspor maçında takımı sportif direktör Ali Ravcı’nın yöneteceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 37
  • sez 6 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersiniz fatih terimin isteyeceği maaşı karşılamanız için kulübü satmanız lazım
    Cevapla
  • U 21 hocası 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakan çalışkan takımı başarıyla çalıştırırsa galibiyeti de alırsa onu teknik direktör yapın biraz yerlilere şans verin
    Cevapla
  • gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    bir anadolu takımı çalıştırıp başarılı olamadığın sürece sen Hagi nin gölgesindeki imparatorsun
    Cevapla
  • hkn 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelse iyi olur tüm kofikler bir yerde toplanır.
    Cevapla
  • iso 6 yıl önce Şikayet Et
    tazminatına lütfen dikkat edin. yoksa malatyaspor u batırır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle