Genç voleybolcunun yasa boğan ölümü!

Voleybol Efeler Ligi takımlarından Afyon Belediye Yüntaş'ın vefat eden Venezuelalı oyuncusu Kervin Martin Pinerua'ın cenazesi, ülkesine gönderilmek üzere ailesine teslim edildi.

Genç voleybolcunun yasa boğan ölümü!
Genç voleybolcunun yasa boğan ölümü!
GİRİŞ 23.11.2016 16:06 GÜNCELLEME 23.11.2016 16:06

Sabah saatlerinde Afyonkarahisar'a gelen Kervin Pinerua'nın annesi Viky Urbina, erkek kardeşi Kenny Pinerua, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takım arkadaşları ve kulüp yöneticileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi morgu önünde bir araya geldi.

Kervin Pinerua'nın annesi Viky Urbina, "Burada Kervin'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Biliyorum ki; sizin yanınızda oğlum emin ellerdeydi" dedi.

Oğlunun tüm dünyada iyi bir voleybolcu olarak tanındığını belirten Urbina, "Biz onu mükemmel bir insan olarak hatırlıyoruz. Kervin’in doğduğundan beri ciddi hiçbir hastalığı yoktu, çok sağlıklı bir çocuktu. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüm" diye konuştu.

Morg önüne gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Venezuela'dan gelen aileye ve Venezuela İstanbul Başkonsolosu Tatiana Lucia Zapata Bracho'ya başsağlığı diledi.

Daha sonra Pinerua’nın cenazesi, takım arkadaşlarının omuzlarında morgdan çıkarıldı. Anne Viky Urbina, oğlunun tabutunu görmesi üzerine uzun süre göz yaşı döktü.

Ailesine teslim edilen Pinerua’nın cenazesi, ülkesine götürülmek üzere Afyonkarahisar Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı ile İstanbul'a gönderildi. 18 Kasım Cuma günü ateş teşhisiyle hastaneye yatırılan Kervin Pinerua, yoğun bakım alınmış fakat Venezuelalı voleybolcu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.