Rusya'dan şok başvuru! 'Maçlar ertelensin'

Türkiye ile Rusya arasındaki gerginlik sporu da etkilemeye devam ediyor.

Rusya'dan şok başvuru! 'Maçlar ertelensin'
Rusya'dan şok başvuru! 'Maçlar ertelensin'
GİRİŞ 25.11.2015 17:57 GÜNCELLEME 25.11.2015 17:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya Voleybol Federasyonu, Türkiye'de oynanacak Arkas Spor-Belogorye ile Ziraat Bankası-Dinamo Moskova maçlarının ileri bir tarihe ertelenerek, başka bir ülkede oynanması için Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na (CEV) başvurdu.

Rusya Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Türk voleybol takımlarıyla oynanacak maçların, daha ileri tarihe alınması  talebiyle Avrupa Voleybol Federasyonu'na resmi başvuru yaptık. Rus takımlarının Türkiye'ye gidememe ihtimaline hazırlıklı olmalıyız" denildi.

YAREMENKO: TARAFSIZ SAHA İHTİMALİ DE VAR

Rusya Voleybol Federasyonu Sekreteri Aleksandr Yaremenko, Türkiye'de oynanacak voleybol müsabakalarının tarafsız bölgelere alınması ihtimalinin değerlendirildiğini de açıkladı.

TVF: BİZE RESMİ BİR YAZI GELMEDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) yetkilileri ise yapılan bu başvurunun ardından kendilerine resmi bir yazı gelmediğini, geldiği taktirde gerekenin yapılacağını duyurdu.

Halkbank'ın ise Zenit Kazan deplasmanı için yarın Dışişleri ve Spor Bakanlığı ile görüşeceği, kararını ona göre vereceği öğrenildi.

Türkiye ve Rusya voleybol takımlarının gelecek hafta Avrupa kupalarında oynamaları gereken maçlar şunlar:

1 Aralık: Arkas Spor-Belogorye (Türkiye, İzmir)
2 Aralık: Zenit Kazan-Halkbank (Rusya, Kazan)
2 Aralık: Ziraat Bankası-Dinamo Moskova (Türkiye, Ankara)

YORUMLAR 6
  • selo 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan putın eski türkiyemi it
    Cevapla
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    yooo maçlara çıkma hükmen galip sayılırız olur biter
    Cevapla
  • jeo 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nasil hareketler..adamlar tam anlamiyla hepisini planlamis..hepsinin haberi vardi, hepisi megerse bekliyormus..görülmemis tepki bunlar...tekrar hatirlatmak isterim..putin ucak olayindan bir-iki gün öncesi hamaney'le görüstü..careler icinde demekki caresiz kalmislar
    Cevapla
  • Bay X 8 yıl önce Şikayet Et
    Zalimlerin kalbinde Allah'in vermiş olduğu güven duygusu olmadığı için cok korkak olurlar. Rusyanın durumu bu. Rusyanın keyfi uçuşları yuzunden çektiği ceza icin niye spor programında degisiklik olsun ki. Turkiyede ve musluman ülkelerinde her gun binlarce insan öldürülüyor. Bizimde sehitlerimiz oluyor. Biz böyle bir sey talrp ediyor muyuz. Sapıttı bu putttt innnn...
    Cevapla
  • erdi 8 yıl önce Şikayet Et
    rusyayla tüm ilişkiler dondurulsun gerekrse kömür yakalım doğalgazı da iptal edelim anlaşmalr belli bir yöetmeliğe göre yapılır elmzden gelen tüm iptalleri gerçeklestrelim bu ruslara osmanlı tokadını vuralım canları çekmiş belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle