Dev randevuda büyük olaylar!

Galatasaray Daikin -Fenerbahçe Grundig maçı öncesinde olaylar çıktı.

GİRİŞ 23.04.2015 21:40 GÜNCELLEME 23.04.2015 22:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'in ev sahipliğinde yapılan Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. Devre maçında Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin randevusu öncesi taraftarlar arasında olaylar çıktı.

Atatürk Voleybol Salonu'na sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahürat ile girmesiyle yükselen tansiyon, Fenerbahçeliler'in tribünlerdeki yerini almasıyla alevlendi. İki takım taraftarları birbirlerine sözlü olarak sataşırken, sarı-lacivertli sporseverlerin Galatasaraylılar'ın bulunduğu tribüne yönelmesiyle kavgalar çıktı.

İki tribünden koltuklar ve yanıcı maddeler atılırken, Galatasaraylı bir taraftar tribünden atlayarak Fenerbahçeliler'in olduğu bölüme geçmek istedi. Burada bir taraftarla yumruk yumruğa kavga eden Galatasaraylı, Fenerbahçelilerce tribünden atıldı.  Taraftar, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bir Galatasaray taraftarı da başına isabet eden yabancı cisimle yaralanırken, her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına kaçtı. Bu sırada Galatasaray Daikin'ın smaçörü Ezgi Arslan Güç, kafasına çevik kuvvet polisinden aldığı kaskı kafasına takarak yabancı cisimlerden korundu.

TARAFTARLAR SALON DIŞINA ÇIKARILDI

Bu olayların ardından salonun boşaltılmasına karar verildi. İlk olarak Volley Hotel tarafındaki tribünde yer alan Galatasaraylı taraftarlar salon dışına çıkarıldı. Galatasaraylı taraftarların salon dışına çıkarken tribün arkasındaki bazı camları kırdığı, bu sırada bir polis memurunun da elinden hafif yaralandığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı seyircilerin salon dışında güvenlik güçlerine yabancı madde atması nedeniyle polis ekiplerinin TOMA ile gruba müdahale ettiği öğrenildi.

Maçın seyircisiz oynanacağı anons edilerek, Fenerbahçeli taraftarların da dışarı çıkarılacağı duyuruldu.

Erkekler Voleybol 1. Lig klasman etabında, 18 Nisan tarihinde yine İzmir'de oynanan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma öncesinde çıkan olaylar nedeniyle tribünler tamamen boşaltılmıştı. Bu karşılaşmadan önce Alsancak'ta iki takım taraftarları arasındaki bıçaklı kavgada ise 2 kişi yaralanmıştı.

 

YORUMLAR 2
  • tsli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerle gsyi kapatsinlar şehir takimlari kurulsun o zaman sorun kalmaZ
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    densizler topluluğu niyetleri karşılaşmayı izlemek değil edepsizlik yapıp nefret kusmak devlet bu densizlere gerekeni yapmassa ülkede ne spor kalır nede huzur
    Cevapla