Bursa ve TS'nin UEFA'daki rakibi belli oldu

Ülkemizi futbolda UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Bursaspor ve Trabzonspor'un UEFA Play-off'undaki rakipleri belli oldu..

Bursa ve TS'nin UEFA'daki rakibi belli oldu
Bursa ve TS'nin UEFA'daki rakibi belli oldu
GİRİŞ 10.08.2012 09:09 GÜNCELLEME 10.08.2012 16:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ın Videoton, Bursaspor ise Hollanda'nın Twente takımıyla eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura töreninde, lige play-off turundan katılan Trabzonspor ile 3. ön eleme turu rövanşında Finlandiya ekibi KuPS Kuopio'yu 6-0 yenerek play-off turuna yükselen Bursaspor'un rakipleri belli oldu.

Bordo-mavili takım, gruplardan önceki son turda Videoton, yeşil-beyazlı takım ise Twente ile mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundaki ilk maçlar 23 Ağustos'ta, ikinci maçlar 30 Ağustos'ta yapılacak. Bu turu geçen ekipler, gruplarda mücadele etme hakkı elde edecek. Trabzonspor ve Bursaspor ilk maçlarını evinde oynayacak.

 

 

YORUMLAR 17
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de zor. twente zaten bilinen bir takım. bursa'nın işi zor. videoton ismini pek duymadık, ama son yıllarda parlayan bir takım, önceki sene şampiyon olmuşlar. üstelik bu tura gelinceye kadar güçlü takımları da elemişler. yani, mevcut kadrosu ile ts'nin de işi zor. doğru düzgün transfer yapmadıklarına göre herhalde yönetimin de pek umurunda değil..
    Cevapla
  • Yusuf ERTEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    bursa türk takımı değil mi ayıp yada bu kötü yorumu yapan türk değil mi. monte cristo bursa sporla sorunun ne anlamadım ama bu takım bizi temsil ediyor ne demek fark yesin ayıptır. neden bu kinin sebebi. bursa ile maç yapan takım dahamı sana ait onu tutuyorsun . herhalde biraz yüzün kızarmıştır.
    Cevapla
  • tuncay ayaz 11 yıl önce Şikayet Et
    şike sahada olurmuşş.... halit ağa denize düşmüşsün köpüğe el atıyosun..şike maç öncesi görüşürlür anlaşılır para trafiği olur..bunların hepsi iddanamede varr..illada sahada şike arıyosan..sivas kalecisin yediği gollere bak..ibrahim akına bak..eskişehirli 3 defans oyuncusu aralarındaki topa bir türlü vuramayıp..sonra fenere gol attırmalarına bak..
    Cevapla
  • EVABOYA 11 yıl önce Şikayet Et
    osman. avrupada şikeylede kupa kazanılmıyor anladın sen onu
    Cevapla
  • Monte Cristo 11 yıl önce Şikayet Et
    güzel. trabzon ve fb turu geçer bursa'da umarım fark yer...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle