Almeida: 'Galatasaray iyi takım ama...'

Galatasaray ile 0-0 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Benfica'da sağ bek Andre Almeida ve stoper Ferro, Galatasaray maçının ardından konuştu.

GİRİŞ 22.02.2019 01:41 GÜNCELLEME 22.02.2019 08:43

Benfica'nın sağ beki Andre Almeida ve stoper Ferro, Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK"

Galatasaray'ın kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Almeida, "Zor olacağını biliyordu ve öyle oldu. Galatasaray kaliteli bir takım ama oyunun çoğunu kontrol etmeyi başardık. Tur atladık, şu an en önemlisi bu" dedi.

"ADIM ADIM GİDELİM"

"Avrupa Ligi'nde nereye kadar gidersiniz?" sorusunu yanıtlayan Almeida, "Adım adım gidelim. Şimdi dinlenip önümüzdeki maça odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.
 

 

FERRO: "KAZANMAK İSTEDİK AMA OLMADI"

İlk maçtaki skorun önemine vurgu yapan Ferro, "İstanbul'da avantajlı bir sonuç aldık ve bunu nasıl kullanacağımızı biliyorduk. Ayrıca burada oyunu daha iyi kontrol ettik. Kompakt bir şekilde iyi savunma yaptık. Her maçta olduğu gibi yine kazanmak istedik ama olmadı" dedi.

"RAKİP KİM OLURSA OLSUN"

Ferro sözlerini, "Hem ligde hem Avrupa Ligi'nde Benfica her zaman elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Rakip kim olursa olsun aynı şekilde mücadele edeceğiz" ifadeleriyle tamamladı.