Fenerbahçe Hırvatistan'da dağıldı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup oldu.

GİRİŞ 20.09.2018 23:53 GÜNCELLEME 21.09.2018 09:13
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb karşılaştı. Maksimir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Dinamo Zagreb 4-1 kazandı.

Hırvat ekibine galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Sunjic, 27 ile 57. dakikada eski Galatasaraylı Hajrovic ve 60. dakikada Olmo kaydederken, Fenerbahçe'nin tek golü dakika 47'de Neustadter'den geldi.

 

Bu sonuçla ilk haftada son sıraya düşen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. maçında sahasında Trnava'yı konuk edecek. Dinamo Zagreb ise Anderlecht ile karşılaşacak.

Öte yandan grubun diğer maçında Spartak Trnava, Slovakya'da konuk ettiği Anderlecht'i 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı.

Dinamo Zagreb: 4 - Fenerbahçe: 1

Stat: Maksimir

Hakemler: Craig Pawson, Lee Betts, Ian Hussin (İngiltere)

Dinamo Zagreb: Livakovic, Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Rrahmani, Stojanovic, Sunjic, Gojak, Hajrovic (Dk. 81 Doumbia), Orsic (Dk. 76 Kadzior), Gavranovic (Dk. 85 Budimir), Olmo

Fenerbahçe: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Reyes, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Alper Potuk (Dk. 80 Slimani), Benzia (Dk. 65 Jailson), Chahechouhe (Dk. 64 Barış Alıcı), Frey

Gol: Dk. 16 Sunjic, Dk. 27 ve Dk. 57 Hajrovic, Dk. 60 Olmo (Dinamo Zagreb), Dk. 47 Neustaedter (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 44 Hajrovic, Dk. 64 Gojak, Dk. 77 Sunjic, (Dinamo Zagreb), Dk. 63 İsmail Köybaşı, Dk. 69 Eljif Elmas (Fenerbahçe)

YORUMLAR 126
  • Veysel YILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin... Federasyona havale edin; sahaya yansımadı deyip (4-1)'i yok saysınlar...
    Cevapla
  • aykut gelmeli 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut gelmeli.
    Cevapla
  • çok kötü 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş ve fb birbirine denk takımlar. ikisi de dökülüyor. hangisi maçı alır bilinmez, ama beşiktaş ağır basıyor gibi. fb bu maçı da verirse artık kümenin yolunu tutar, fb kazanırsa beşiktaş kulübenin yolunu tutar.
    Cevapla
  • turhal 5 yıl önce Şikayet Et
    comolli ve cocu biran evvel lütfen istifanızı verin ve bırakın fb nin yakasını. bu ne yahu kangren yapacaksınız bizi. lütfen istifanızı verin istemiyoruz artık sizi.
    Cevapla
  • Veysel YILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin... Federasyona havale edin; sahaya yansımadı deyip (4-1)'i yok saysınlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle