Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!

Hoffenheim'da 2 golün asistini yapan Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nı seçmesi hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!
Kerem Demirbay'dan ilginç milli takım açıklaması!
GİRİŞ 20.10.2017 00:40 GÜNCELLEME 20.10.2017 00:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir'i 3-1 mağlup eden Hoffenheim'da 2 golün asistini yapan Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nı seçmesi hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Almanya Milli Takımı'nı seçen Hoffenheim'ın Türk asıllı futbolcusu Kerem Demirbay, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ZORLUKLAR GEÇİRDİM"

Hoffenheim'ın Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay, "Alman Milli Takımı'nı seçtim ama ben Türk'üm. Çok zorluklar geçirdim. Zamanı gelince konuşacağım. Dedikleri doğru değil." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ MAÇI VARMIŞ..."

Başakşehir karşısında aldıkları galibiyeti de değerlendiren Demirbay, "Başakşehir'in böyle bir kadroyla çıkacağını tahmin etmiyordum. Beşiktaş'a karşı ciddi maçları varmış, ondan sanırım." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 9
  • kara pence 6 yıl önce Şikayet Et
    insallah besiktas basaksehire üc ceker.rezil basaksehir.
    Cevapla
  • umit 41 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkmüs hadi ordan Türk olan Türk Milli takımını seçer sen kendini pazarlamak için almanyayi seçtin
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gülüyorum yorumlara istediği kadroyla cikar yorum yazanda hepizi beşiktaşli siz niye korkuyorsunuz beşiktaş iyi takim ciksin yensin Abdullah hoca şampiyonluk istiyor hocayada takimada yakişir.
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol federasyonu buna bişi demıyecek mı yane avrupa ya seni gönderecez sen ise milli mucadele halıne gelen avrupadakı acil puan ıhtıyacımızı başakşehir gibi sıradan bi takım kalledemz ustelık kasten bilerek .! o zmn beşiktaşın durumu daha normal di monaco dan boş dönseydi bile çok şey kaybetmezdi ama gene as kadrosuyla çıktı paşa paşa yendi geldi bu tamamen turk futbol u adına bi rezalet.
    Cevapla
  • faik 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir bu maça yedek kadroyla çıkıyorsa bundan sonraki maçlarada yedek kadroyla çıksın. Yada böyle yapan takımları avrupaya göndermeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle