Porto'da Aboubakar karar! Hocası konuştu

Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao, Şampiyonlar Ligi'nde 3-1 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş soyunma odasında görüntüleri çıkan Aboubakar hakkında konuştu.

Porto'da Aboubakar karar! Hocası konuştu
Porto'da Aboubakar karar! Hocası konuştu
GİRİŞ 16.09.2017 17:13 GÜNCELLEME 16.09.2017 19:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, yenilgi sonrası görüntüleri tepki çeken Kamerunlu golcü hakkında konuşurken geçen sezon Beşiktaş forması giyen Aboubakar'ı eleştirdi.

''BEN KAYBETTİĞİMDE ÇOCUKLARIMA BİLE GÜLEMEM''

Aboubakar'ın görüntülerinin hoş olmadığını belirten Portekizli teknik adam ''Ben kaybettiğim zaman, çocuklarıma karşı bile gülemiyorum. Kaybettiğimde eve giderim, kabul etmekte zorlanırım. Tabii ki Aboubakar'ın o hallerini görmekten hiç hoşlanmadım. Ama yapacak bir şeyimiz yok, devam etmeliyiz'' dedi.
 
Kamerunlu golcünün çok iyi çalıştığını ve iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen Conceiçao, ''İlk olarak bunun masum bir hareket olduğunu kabul etmeliyiz. Bu durum yaşanmamış gibi hareket edeceğiz'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Abu şuan formda olmasaydı böyle konuşmazdı
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    YENİLDİ İSEN YENİLDİN ne var yani..dünyanın sonu değil, adam eski arkadaşlarını görmeye gitmiş gayet normal bir durum , kin mi besleyecekti yani...sen oynarken eski kulübüne hiç uğramadın mı yada maç yapıp arkadaşlarını görmedin mi... boş yorum yapmış sın consessau efendi...
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    o videoyu yayınlamak yanlış tamam kendi gitsin görsün şakalaşsın sorun değil
    Cevapla
  • Paşa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim takım oyuncularından biri bu hareketi yapsa kariyerini bitirirlerdi. Günlerce tartışılır yorumcular salyalarını akıtırken taraftarlar her maçta söverlerdi.
    Cevapla