Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı salladı!

İtalyan basını, Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Austria Wien karşısında gösterdiği performanstan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı salladı!
Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı salladı!
GİRİŞ 15.09.2017 14:21 GÜNCELLEME 15.09.2017 16:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde dün akşam deplasmanda Avusturya'nın Austria Wien takımını 5-1 yenen Milan ve galibiyetin mimarlarından Çalhanoğlu'nun performansı geniş yankı uyandırdı.

Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, "Hünerli Çalhanoğlu" manşetiyle verdiği haberde, Milan Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geçen hafta ligde bozguna uğradıkları Lazio maçından sonra takımını 4-3-3 formatından 3-5-2'ye geçirdiği ve o maçta ilk 11'de başlatmadığı Çalhanoğlu'na yeniden güvenerek, formayı verdiği belirtildi.

Haberde, Milan'ın yeni saha diziliminde Hakan Çalhanoğlu'nun orta saha, ceza yayı ve sol açık olmak üzere sahanın pek çok bölgesinde kendisini gösterdiği vurgulandı. Çalhanoğlu'nun bununla kalmayıp, Portekizli golcü Andre Silva'ya iki muhteşem asist yaptığı da ifade edildi.

Corriere dello Sport gazetesi de, "Çalhanoğlu parıldıyor" başlığıyla haberini okuyucularına duyurdu. Çalhanoğlu'nun attığı gol ve yaptığı 2 asistle, Andre Silva ile birlikte gecenin yıldızlarından olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Gazete, Çalhanoğlu'nun golünün gecenin kilidini açtığı ve hem asistleriyle hem de genel performansıyla mücadeleyi yönlendirdiği yorumunda bulundu.

HAFTANIN 11'İNE GİRDİ

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde yapılan değerlendirme sonucu ilk haftanın 11'ine girdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtir
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp takımlarında başarılı ama milli takımda dökülüyor ne işse.
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    milanda etrafındaki oyuncuları baksana biglia kessie bonuççi montolivo
    Cevapla
  • türk kafası 6 yıl önce Şikayet Et
    milli takımda hakanı kimler kolluyor hakan milan da baskısız serbest oynuyor oyun kuruculuk pasör ve firikiklerle ilgileniyor
    Cevapla