Başakşehir'den sessiz başlangıç!

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı.

GİRİŞ 14.09.2017 21:51 GÜNCELLEME 15.09.2017 09:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı ilk maçta Bulgaristan şampiyonu Ludogorets ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 0-0 berabere kaldı ve ilk defa katıldığı Avrupa Ligi'ne bir puan ile başladı.

SIRADAKİ MAÇ BRAGA

Bu sonucun ardından Başakşehir ve Ludogorets, puanlarını 1 yaptılar ve 2. ile 3 sırayı paylaştılar. Başakşehir, gruptaki ikinci maçında 28 Eylül tarihinde Portekiz'de Braga ile karşılaşacak. Ludogorets ise sahasında Hoffenheim'ı konuk edecek.

BAŞAKŞEHİR 0-0 LUDOGORETS RAZGRAD

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Magnus Sjöblom (İsveç)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 80 Napoleoni), Elia (Dk. 73 Kerim Frei), Adebayor (Dk. 65 Mevlüt Erdinç)

Ludogorets: Broun, Cicinho, Moti, Plastun, Natanael, Goralski (Dk. 77 Sasha), Abel, Dyakov, Lukoki (Dk. 86 Campanharo), Wanderson, Paulo (Dk. 58 Keşerü)

Sarı kartlar: Dk. 58 Elia, Dk. 79 Caicara, Dk. 90+4 Mevlüt Erdinç (Medipol Başakşehir)

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. Emre Belözoğlu'nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, altı pas çizgisi üzerinde Epureanu kafayı vurdu, yere de çarpan top az farkla yandan auta gitti.

13. dakikada konuk ekip etkili geldi. Wanderson'un pasıyla Medipol Başakşehir ceza sahası dışında topla buluşan Paulo, sol çaprazdan çok sert vurdu, top üst ağlarda kaldı.

14. dakikada Ludogorets bir kez daha gole yaklaştı. Orta sahada topu kapan Wanderson, Emre Belözoğlu'ndan da topu kurtarıp, Medipol Başakşehir ceza sahasına doğru ilerledi. Epureanu'yu da geçen Wanderson'un ceza yayı üzerinden sert şutunu, kaleci Volkan Babacan yatarak kontrol etti.

22. dakikada gelişen Ludogorets atağında Lukoki'nin sağ kanattan yaptığı ortaya Paulo ön direkte kafayı vurdu, köşeye giden topu kaleci Volkan Babacan kornere çeldi.

24. dakikada Clichy'nin hatası sonrasında topu kapan Lukoki, ceza sahasına girdi. Lukoki'nin sağ çaprazdan sert şutunu, kaleci Volkan Babacan güçlükle kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

49. dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. Adebayor'un, Ludogorets ceza sahası içindeki topuk pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Belözoğlu'nun aşırtma vuruşu, kaleciden geri döndü.

49. dakikada bu kez konuk ekip net bir fırsatı kaçırdı. Hızlı gelişen Ludogorets atağında orta sahada topla buluşan Lukoki pasını, Paulo'ya verdi. Ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Paulo'nun şutu üstten farklı şekilde auta çıktı.

60. dakikada sağ kanattan ilerleyen Elia'nan pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Gökhan İnler, rakibinden topu kurtardıktan sonra sol ayağıyla yerden sert vurdu, top yandan dışarıya çıktı.

61. dakikada Ludogorets kalecisi Broun'un kısa pasında, ceza sahası içinde topu kapan Mossoro, kalecinin üzerinden topu aşırtmak istedi. Broun son anda topu kornere çeldi.

77. dakikada Medipol Başakşehir tehlikeli geldi. Emre Belözoğlu'nun savunmanın arkasına attığı pasa hareketlenen Kerim Frei, ceza sahası içinde kaleciden önce topa ayak koydu. Kerim, topa dokundu anda kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı, hakem Johannesson devam kararı verdi.

Karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

YORUMLAR 11
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla etkili oynayamadı.Ayrica Elianın pozisyonu direkt kırmızı karttı.
    Cevapla
  • mık 6 yıl önce Şikayet Et
    yenebilecekleri tek takımı da yenemediler geçmiş olsun
    Cevapla
  • barakuda 6 yıl önce Şikayet Et
    trt1
    Cevapla
  • Mehmet KARAKAYA 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm takımlarımıza sonsuz başarılar. Kalbimiz sizinle
    Cevapla
  • mardinli arap 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi kanal arkadaşlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle