Fenerbahçe'yi elediler iPhone kazandılar!

Fenerbahçe'yi eleyen Vardar takımı oyuncuları, UEFA Avrupa Ligi gruplarına katıldıkları için başkanları tarafından iPhone ile ödüllendirildiler.

Fenerbahçe'yi elediler iPhone kazandılar!
Fenerbahçe'yi elediler iPhone kazandılar!
GİRİŞ 25.08.2017 18:04 GÜNCELLEME 25.08.2017 21:04
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Vardar Başkanı Serget Samsonenko, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe rövanş maçı öncesi futbolcularını teşvik etmek için ilginç bir vaatte bulunmuştu.

Makedonya ekibi, Kadıköy'de sahaya çıkarken alacakları bu ödülün hayalini kurdular. Fenerbahçe'yi Ülker Stadı'nda 2-1 yenen Vardar oyuncuların her biri iPhone7 marka telefonun sahibi oldu.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Makedonya temsilcisi Vardar 2-0 ve 2-1'lik skorlarla iki maçta da mağlup olurken, bu sonuç Vardarlı futbolculara iPhone primi olarak geri döndü.

YORUMLAR 49
  • CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben buradan bir Fenerbahçeli sporsever olarak daha ilk oynanan Göztepe maçından sonra uyardım amma kim anladı kim dinledi veya kimler ciddiye aldı .
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de messi olsan adamın yoksa amatörde bile oynatmazlar bu güneş kadar gerçek herkes masal okuyor sorun belli torpil torpil torpil
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    eyyyy arda efendi haberi okumuşsunuzdur umarım, utanmanız lazım aslında pirim için yaptığınız o kavgalara
    Cevapla
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol para ile degil gönül vererek oynanir bizdeki futbolcular cok simartiliyor nasil mac kazanildiginda prim veriliyorsa kaybedincede en agir sekilde maddi olarak cezalandirilmali
    Cevapla
  • berat 6 yıl önce Şikayet Et
    ne güldüm ya,ya fenerbahçe bir futbolcusunun aylık maaşı ile hepsine araba alırdı,yenilsinler diye:)))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle