Makedonya yanıyor! "İstanbul'u fethettik"

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya temsilcisi Vardar'ın Fenerbahçe'yi elemesi, ülke basınında geniş yer buldu.

Makedonya yanıyor! "İstanbul'u fethettik"
Makedonya yanıyor! "İstanbul'u fethettik"
GİRİŞ 25.08.2017 12:04 GÜNCELLEME 25.08.2017 12:04
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ülkenin yazılı medya organlarından Nova Makedoniya, Fenerbahçe'yi iki maçta da mağlup ederek gruplara kalan Makedonya temsilcisi için, "Tarihi zafer, Vardar Avrupa Ligi'nde" başlığını kullandı.

Haberde, Vardar'ın elde ettiği başarı ile UEFA organizasyonlarında grup aşamasına ismini yazdıran ilk Makedon takımı olduğu hatırlatıldı.



Makedonski Sport ise Vardar'ın başarısı için övgü dolu ifadeler kullandı. "Bravo, süper Vardar" manşetiyle verilen haberde, Vardar'ın Makedon futbolunda tarih yazdığı vurgulanarak, "Vardar, boğazı geçti, Fenerbahçe'yi rahat yendi ve İstanbul'u fethetti." ifadelerine yer verdi.



"Vardar, Fenerbahçe'yi İstanbul'da da nakavt etti" başlığını kullanan Veçer gazetesi, Fenerbahçe'nin ilk yarıda sahaya hakim olan takım olduğunu, Vardar'ın ise ikinci devrede iyi bir taktikle maça son noktayı koyduğu değerlendirmesini yaptı.



Nova TV adlı internet sitesi ise, "Üsküp ve Makedonya yanıyor: Vardar Avrupa Ligi gruplarında oynayacak" manşetiyle verdiği haberde, İstanbul'da elde ettiği galibiyet sonrası Makedonya temsilcisinin Avrupa Ligi grup kuralarına katılmaya hak kazandığını belirtti.

YORUMLAR 34
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar sevinmekte haklılar. Gruplara kalmışlar. Fenerbahçe şu anda tur atlayabilecek bir kurgu da oynayamıyor zaten. Bir FB'li olarak bunu söylemek de bir mani görmüyorum. FB biraz oynayıp kaybetse belki üzülürdük. Oynayamadığı için üzülmeye gerek yok. Aykut Hoca'nın da yapacak bir şeyi yok. Takımın durumu ortada. Bu yıl bu takımın bizim ligde ilk üçe girebilmesi için ne yapılması lazım, bence oturup bunu hesaplamaları gerekir.
    Cevapla
  • ozumturk 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede ekonomi problem var. İşsizlik var. Esnaf kan aglıyor. Şimdi sen buralarda başarılı olamayacaksan, dunya para veriyorsun yabancı alıyorsun, o yabancıda kendi ulkesinde yatırım yapıyor. Ülkemiz fakirleşiyor. Sormazmı akıllı bir adam, neyine o kadar para transferi yapıyorsun hedefin türkiye ise, alt yapıdan oyuncular oynasın. sampiyonluk yok, avrupada basarı yok. Tüm klupler aynı kafada bu arada.
    Cevapla
  • Baba 6 yıl önce Şikayet Et
    fenevlilerde utanacak yuz varmi ki
    Cevapla
  • ezikaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    sambabasi hadioradan aynayabak sen
    Cevapla
  • ahmi.. 6 yıl önce Şikayet Et
    ayıp senin yaptığın. Utanmak ne demek.. Yönetici ve futbolcular gerekeni yapmazsa fenerliler yapar..
    Cevapla
  • kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlari boyle konusturanlsr utansin yaziklar olsun fenerbahceye.....
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala fenerlimisiniz bence utanin
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    Orhan farkında olmadan şirk içindesin.. Allahtan başkasına koşulsuz bağlılık olmaz
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    cins insanlar fenerde toplanmis. deve kusu gibi kafayi kuma sokarlar kimse beni gormuyo sanirlar.
    Cevapla
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeliyiz ölene kadar kardeşim utanmayız. aksine gurur duyarız bizim takıma bağlılığımız, sevgimiz başarıdan daha önemlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle