Yeni transferi övdü! "Böyle oyuncu görmedim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeni transfer Mauricio Isla için "Takıma adapte olmak için böyle çalışan bir oyuncu görmedim" dedi.

GİRİŞ 02.08.2017 17:29 GÜNCELLEME 02.08.2017 18:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Sturm Graz ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolculardan Roman Neustadter basının karşısına çıktı.

Roman Neustadter, basın toplantısında "Sturm Graz'ın nasıl oynayacağını biliyoruz. Kalitemizi ortaya koymak durumundayız, bunu yaparsak şansımız olacaktır. Maça iyi çalıştık ve kendimize güveniyoruz. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

KJAER'İN AYRILMASIYLA İLGİLİ GÖRÜŞÜ

Neustadter, Simon Kjaer'in ayrılmasıyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine "İyi bir takımız. Kadromuz geniş ve Kjaer'in gidişini bir şekilde telafi edeceğiz. Kjaer'in ayrılmasının ardından transfer olabilir. Ancak bunu bana değil de kulübe sormanız gerekiyor." diye konuştu.

SPARTAK MOSKOVA SORUSUNA YANIT

Spartak Moskova'ya transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili soru üzerine neustadter "Önemli bir maça çıkacağız ve sadece şu an ona konsantreyim. Türkiye'de çıkan haberleri biliyorum. Fenerbahçe'de mutluyum. takım için elimden geleni yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

KOCAMAN'DAN TRANSFER SORULARINA TEPKİ

Aykut Kocaman, Neustadter'in sözlerinin ardından transfer sorularına gönderme yaparak "Maç toplantısına getirdiğimiz oyuncuya transfer sorulunca, oyuncumuz bu soruları maça çekmeye çalıştı ve Neustadter'e bu yüzden teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN İLK CEHENNEMİ KADIKÖY'DÜR"

Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "İlk maçta ufak bir avantaj elde ettik. Perşembe günü de bunu korumak için mücadele edeceğiz. Taraftarların ilgisinden dolayı mutluyum. Bu kulübün en büyük dinamiği, taraftarıdır. Taraftarsız bir Fenerbahçe düşünmek mümkün değil. 3 Temmuz gibi bir dönem geçirmiş, dünya aleme tutkuyu göstermiş bir kulüp için taraftarlar çok önemli. Türkiye'de yapılan ilk stat Kadıköy'dür ve rakipleri sportif anlamda cehenneme çevirmiş ilk stattır. Taraftarımıza onların için çabalayacağımızın sözünü veriyorum" diye konuştu. 

"GERÇEKTEN ÇOK HEYECANLIYIM"

Kadıköy'e çıkacak olmasıyla ilgili itirafta bulunan deneyimli teknik adam, "Heyecanlıyım, bu kelime kime ne anlatır bilmiyorum ama benim için çok şey anlatıyor. Umarım heyecanım böyle devam eder. Sonuçlar da bizi dinginleştiren hale getirir. Gerçekten çok heyecanlıyım, ayrıca tribünler dolu olacak bu da heyecanımızı arttırıyor, ancak kaygı da artıyor. Bu kaygıyı yenerek pozitif tarafa çevirmeliyiz" açıklamasını yaptı. 

KOCAMAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Transferlerle ilgili de konuşan Aykut Kocaman "Futbol takımında tamamlanma hiçbir zaman olmayacak. Her zaman bir eksik olacak. Tamamen tamamlanmış takım yeryüzünde de yok. Transfer sezonu tamamlanmadı. Asgari 2 oyuncu daha gelmeli. Yeni oyuncuların da gelmesiyle 2 ya da 2,5 ay sonrasında tam anlamıyla toparlanmış hale geliriz" dedi.

VAN PERSIE, VOLKAN VE ISLA İÇİN KRİTİK SÖZLER

Robin van Persie, Volkan Demirel ve Mauricio Isla hakkında konuşan Kocaman, "Van Persie, Salı günü antrenmana çıktı ve olumsuz anlamda geri dönüş olmadı. Son antrenmanda olumsuz geri dönüş olmazsa, kadroya alacağım. Volkan Demirel'i oynattık, çünkü uyum nedeniyle böyle bir tercih yaptık. Sakatlık olmazsa, rövanş maçında da Volkan oynayacak. Carlos Kameni de toparlandı. Isla, Konfederasyonlar Kupası'ndan sonra çok fazla dinlenemedi. Takıma adapte olmak için böyle çalışan bir oyuncu görmedim. Böyle giderse bir hafta içerisinde takımın önemli bir parçası olacak" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • gaz gaz 6 yıl önce Şikayet Et
    yine aynı nakaratlar. ver gazı, ver gazı, ver gazı, ver mehteri, ondan sonrada takım patlıyor. gazla çalışacaksa bu takım, idman sahasının yanına bir kaç tanker gaz getirtin. tek tanker yetmiyor
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Neymis 2 oyuncu gelirse, 2-3 ay sonra takim hazir olacakmis, ulan lig baslamis olacak, puanlari kaptin kaptin kapamadin yallah, sen fenerdesin catir catir oynaman lazim, bayern munih porto ajax barcelona adamlar ilk haftadan catir catir basliyorlar, ama sen piskolojik laflarla taraftari kandiracagini saniyorsun, ulan siz 2 ay boyunca hazirlik yapmiyor musunuz orada burada? Ben bir gs'liyim bu gs icinde gecerli!!!
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    fb ve gs övmekten övdürmekten bıkmadık
    Cevapla
  • yorumcu 51 6 yıl önce Şikayet Et
    bakacayiz
    Cevapla
  • vefa atçeken 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca,, psikolojik sözleri bırak,,,futbola bak,,, mayıs 2018 kim şampiyon ona bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle