Başakşehir'den tarihi galibiyet! Eze eze turladık

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge'ü 2-0'lık galibiyetle geçen Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde Play Off turuna kaldı.

GİRİŞ 02.08.2017 22:41 GÜNCELLEME 03.08.2017 08:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu'nda 3-3'lük ilk maçın rövanşında Medipol Başakşehir, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Belçika ekibi Club Brugge'u konuk etti. Başakşehir, ilk yarıda bulduğu gollerle Brugge'u 2-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi play-off'una yükselmeye hak kazandı.

ADEBAYOR'DAN 1 GOL, 1 ASİST

Medipol Başakşehir'e tarihi galibiyeti getiren goller ilk yarıda geldi. Maça hızlı başlayan Başakşehir, 7. dakikada Emmanuel Adebayor'un kafa golü ile 1-0 öne geçti. Golde yeni transfer Gael Clichy'nin ortası ise büyük alkış aldı.

Golden sonra da baskısına devam eden Medipol Başakşehir'i rahatlatan gol ise 34. dakikada geldi. İlk golü atan Adebayor'un kazandığı top sonrası Edin Visca, sol ayağıyla düzgün bir şut gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

AVRUPA LİGİ'Nİ GARANTİLEDİ

İkinci yarıda da rakibini kalesine yaklaştırmayan Medipol Başakşehir, rahat bir oyunun ardından karşılaşmayı 2-0 kazandı ve adını Şampiyonlar Ligi play-off turuna yazdırdı. Başakşehir, Şampiyonlar Ligi play-off'unda elenmesi halinde bile yoluna Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

YORUMLAR 35
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Brugge zaten Başakşehirden 2 gömlek zayıf takım. Dinamo Kiev çıksın yine dağıtır Başakşehir..Bunlara elenenler utansın.
    Cevapla
  • Gezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Belçika takımını yenmenin tadı daha bir başka.
    Cevapla
  • KaraKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Başakşehir, bu tur gerçekten hak edilen bir tur. Devam.
    Cevapla
  • cok dogru 6 yıl önce Şikayet Et
    basari kazandikca vizyon degisiyor.basari geldikce para reklam geliyor lig kalitesi artiyor.basari geldikce ozguven artar.yeni futbolcular yetisir
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun yürekten oynuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle