G.Saray maçı öncesi Östersunds iddialı!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda yarın karşılaşacağı Ostersunds antrenmanını basına açtı. Antrenman öncesi Östersunds Başkanı ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

G.Saray maçı öncesi Östersunds iddialı!
G.Saray maçı öncesi Östersunds iddialı!
GİRİŞ 12.07.2017 17:28 GÜNCELLEME 12.07.2017 17:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başkan Daniel Kindberg Heyecan verici bir karsılaşma olacak. Bizde heyecanlıyız. Maç saatini bekliyoruz. Avrupa Kupası'nda ilk kez oynayacağız bu yüzden heyecanımız bir kat daha artıyor. Galatasaray'ı ve futbolcuları çok yakından biliyor ve izliyoruz. 2 maçtan oluşan bir maç ama kazanacağız dedi.

FUTBOLCULARDA GALİBİYETTEN EMİN

Futbolculardan Saman Ghoddos ise, Galatasaray çok güçlü ve çok iyi bir takım bizim sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Sezonun ortasında olduğumuz ve Galatasaray'ın sezona başlamamış olması da çok iyi avantaj bizim için diye konuştu.

Bir diğer futbolcu Alhaji Gero ise, Bizim için çok büyük bir oyun olacak. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bir çok tanınmış iyi oyuncusu var. Onları televizyondan izliyorum. İlk maçta biz daha şanslıyız. İyi bir oyun olacak bizim içi. Maç bizim sahamızda oynamak için sabırsızlanıyoruz. Galibiyet bizim açımızdan büyük bir şans olacaktır.

YORUMLAR 4
  • uyan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever Yorumcular yine is basinda..
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz renkliler bir olup yok başak şampiyon , yok lyona başarılar dediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz ??? Ha Vatanseverlikmi sonuna kadar , sapına kadar Vatanseverim evelallah . Burda gs alsın demekle Vatansever olunmuyor !
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bastır Östersunds
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bastır Östersunds alırsın bu maçı :)
    Cevapla