Dev maç öncesi son karar verildi!

Lyon taraftarı yarınki maçta tribünde olmayacak. 2 bin 100 kişilik deplasman tribünü biletleri, Beşiktaş taraftarına satılacak.

Dev maç öncesi son karar verildi!
Dev maç öncesi son karar verildi!
GİRİŞ 19.04.2017 14:40 GÜNCELLEME 19.04.2017 17:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Lyon taraftarının olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçı öncesi katıldığı bir panelde açıklamada bulundu. Orman, Lyon taraftarının Vodafone Arena’da olmayacağını duyururken, Fransız ekibiyle 2100 deplasman biletinin Beşiktaşlı taraftarlara satılması konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Beşiktaş ile Lyon yarın saat 22.02’te Vodafone Arena’da karşılaşacak. İlk maçı Fransız ekibi 2-1 kazanmıştı.



“BİZ ONLARI VIP’DE AĞIRLAYALIM DEDİK"

Statta 17-20 kişilik bir Lyon taraftarının olacağını dile getiren Orman, "Biz onlardan rica ettik. Onları VIP’de ağırlayalım dedik. Onlar da dostluk elini uzattılar. Beşiktaş taraftarı statta her bölgede olacak" dedi.

“İNŞALLAH SKORA ETKİ EDEN BİR ŞEY YAPMAZ"

Yarın oynanacak maçı yönetecek olan Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, “Bizim Benfica maçını yönetti. Çok tecrübeli, başarılı bir hakem. Allah ona hakem şansı versin. İnşallah skora etki eden bir şey yapmaz diye temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SANTRAFORUMUZ TÜRKİYE GOL KRALI CENK TOSUN"

Aboubakar’ın iyi biri olduğunu belirten Orman, “Geçen kampa gittiğimde de gördüm. Sevdiğimiz bir çocuk. Hata yaptı, o da biz de üzüldük. Türkiye’nin gol kralı Cenk Tosun bizim santraforumuz. Çok sevdiğim oyuncu. Allah ona da şans versin, 2-3 gol atsın” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 3
  • Hak 6 yıl önce Şikayet Et
    Cokta fi fi Gelmezseniz gelmeyin lan Boyle Güzel ülkemizi kötü gösterme cabalari Bos bunlar boss
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Yenilecekleri için gerek yok. Adam olsalar misafir perver olurlardı. Bura biraz onları sıkar. Öyle her yerde horozluk yapamayacakları için maalesef gelmemişler.
    Cevapla
  • Fransadan 6 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusu da bu oldu
    Cevapla