Fransızların gözü korktu! Satışı durdular

UEFA Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final de karşılaşacak olan Olympique Lyon - Beşiktaş maçının biletlerinin, satışa sunulur sunulmaz yoğun ilgi gördü ve tükendiği belirtildi.

Fransızların gözü korktu! Satışı durdular
Fransızların gözü korktu! Satışı durdular
GİRİŞ 21.03.2017 13:59 GÜNCELLEME 21.03.2017 16:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransa ve komşu ülkelerde oturan gurbetçi futbolseverler tarafından kapış kapış satın alınması Lyon idarecilerinin kafasını karıştırdı. Durumu fark ettikten sonra bilet satışlarını sadece kombine kart sahibi Lyon taraftarına çeviren Fransız kulübü yönetimi, "Her iki maçında deplasman atmosferinde geçmemesi" için başvurduğu belirtiliyor.

Sosyal medyada ise Beşiktaş'ın Lyon'da oynacak olan maç biletlerinin şimdiden karaborsaya düştüğü söylentileri dolaşıyor.

ATLETİCO MADRİD'DE LACAZETTE SESLERİ

Lyon'un büyük kozlarından olan ve bu sezon attığı 29 gol ile takımın dikkat çeken ismi Alexandre Lacazette'in yeni sezonda Atletico Madrid takımına transfer olacağı haberleri İspanya basınında yer aldı. Şubat ayı içinde menajeri ile birlikte İspanya'nın başkenti Madrid'e gidip Atleticolu yöneticileri ile görüştüğü söylenen Lacazette'in, Madrid temsilcisinden gelen transfer teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

YORUMLAR 5
  • CIMBOMLU 7 yıl önce Şikayet Et
    AL su kupayi BJK .at penceni akillansin sunlar :)
    Cevapla
  • seydan 7 yıl önce Şikayet Et
    gururumuz bjk bu maçıda alırsın inşallah bizi bir kere daha sevindir ne olur canını dişine tak bütün spor kulupleri arkanda sevindir bizi. yeni nesilin takımı oll ne olurr çok istiyoruzz be kartalımmmmmm
    Cevapla
  • Galip hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Gs li olarak hadi kara kartal dualarımızdasın. Gururlandır bizi
    Cevapla
  • zübeyir 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal size.Beşiktaşıma orada deplasman havası olmasın sayenizde.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz ailecek ve arkadaşlar ilk gün 20 bilet aldık Ayyıldızlı bayrağımızla inşallah ayın 13'ünde ordayız. Artık Lyon düşünsün.
    Cevapla