Beşiktaş'ın rakibinden ilk yorum! 'Türkler...'

Olimpik Lyon Başkan Danışmanı Bernard Lacombe, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın rakibinden ilk yorum! 'Türkler...'
Beşiktaş'ın rakibinden ilk yorum! 'Türkler...'
GİRİŞ 17.03.2017 16:12 GÜNCELLEME 17.03.2017 16:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransız basınına konuşan Lacombe, "Türk futbolunu çok iyi biliyoruz, çok ateşliler. İstanbul'da her zaman ilgi çekici atmosferler oluyor. Beşiktaş çok çok iyi bir takım. Zaten, çeyrek finale kalan takımlar artık iyi takımlardır." dedi.

Beşiktaş eşleşmesi hakkında iddiası sorulan Lacombe, "Beşiktaş çok zor bir rakip. Neler olacağını asla bilemezsiniz. 3 hafta, 1 ay sonra fiziksel durumların nasıl olacağını göreceğiz. Rövanşın İstanbul'da oynanması kötü oldu. Çok çılgınca olacak. Gerçekten, UEFA Avrupa Ligi'nde oynuyor olmak büyük keyif." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 4
  • Serkan69 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir trabzonsporlu olarak bjk nin yanindayiz.insaallah buradan finale ordanda kupaya gider besiktas dualarimiz senol hoca ve talebelerinde!
    Cevapla
  • mert doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    bence kura çekiminde hile yapıldı. beşiktaş, belçika,alman,ve hollanda takımlarıyla eşleşmesin diye soguk ve sıcak top uygulandı.kura çekim videosunu dikkatli izlerseniz izlerseniz anlarsınız.
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    lyon çok zor rakip ben beşiktaşa şans tanımıyorum. futboldan anlayan herkes bunu bilir. ama imkansızdeğil tabii beşiktaş ta boş takım değil.
    Cevapla
  • Babanın babasi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sans diye bişey yok zaten eze eze yenince bakalım futbol yorumu yapmanı bırakırsın
    Cevapla