İsrail Terörle Mücadele Bürosu uyardı!

İsrail Terörle Mücadele Bürosu, Beşiktaş-Hapoel Beer Sheva maçı öncesinde yüksek ve somut tehlike göstererek, Beer Shevalı taraftara 'Türkiye'ye gitmeyin' uyarısı yaptı.

İsrail Terörle Mücadele Bürosu uyardı!
İsrail Terörle Mücadele Bürosu uyardı!
GİRİŞ 21.02.2017 14:05 GÜNCELLEME 21.02.2017 14:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçı öncesinde İsrailli yetkililer alarma geçti. Dolmabahçe'deki stadın yakınında geçtiğimiz aylarda meydana gelen patlama ve ülkedeki diğer terör olaylarını göz önünde bulunduran yetkililer, taraftarlara seyahat uyarısında bulundu.

İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun, bugün itibariyle Türkiye ile ilgili seyahat uyarısını güncelledi. Yurt dışı ülkelerini beş tehlike kategorisinde sınıflayan büro, Türkiye'yi 'Yüksek somut tehlike' kategorisinde gösterdi. İsrail vatandaşlarının Türkiye'ye gitmekten kaçınması gerektiği belirtilen açıklamada, halihazırda ülkede bulunanların ise kalabalık yerlerden uzak durması istendi.
 
Az da olsa taraftar olacak

Ancak az da olsa kırmızı-beyazlı taraftarın rövanş maçına geleceği bildirildi. İsrail basını, ilk maçta alınan 3-1'lik mağlubiyetle tur umudunun azalması ve İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun yaptığı uyarıya karşın, sayısı onlarla ifade edilecek küçük bir taraftar grubunun takımlarını İstanbul'da desteklemesinin beklendiğini duyurdu.

YORUMLAR 6
  • temel 7 yıl önce Şikayet Et
    Uyan müslüman,hainler alarm veriyorsa büyük saldırı kapıdadır....Vatandaş gözünü aç, ihbar et anormallikleri...
    Cevapla
  • mertcan 7 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme gidin
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir de tırslar ki
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 7 yıl önce Şikayet Et
    korkaklar
    Cevapla
  • fb li 7 yıl önce Şikayet Et
    umutları kalmadıya ilk maçta gümleyince bahane lâzım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle