Rusları şimdiden korku sardı! İstanbul'da...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar takımı ile eşleşmesi, Rus spor basınında geniş yer buldu.

Rusları şimdiden korku sardı! İstanbul'da...
Rusları şimdiden korku sardı! İstanbul'da...
GİRİŞ 13.12.2016 13:52 GÜNCELLEME 13.12.2016 16:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzvestia gazetesinde yer alan haberde, UEFA Avrupa Ligi son 32 turuna kalan 3 Rus takımı arasında en zor rakiple Krasnodar'ın eşleştiği belirtildi.

Rusya'da yer alan futbol kanalları ve gazetelerde Fenerbahçe hakkında detaylı analizlere ve değerlendirmelere yer verildi.

İzvestia gazetesinde yer alan haberde, UEFA Avrupa Ligi son 32 turuna kalan 3 Rus takımı arasında en zor rakiple Krasnodar'ın eşleştiği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin geçen sene aynı turda Lokomotiv Moskova'yı elediği hatırlatılan haberde, Fenerbahçe'nin oldukça güçlü ve Avrupa kupalarında tecrübe sahibi bir takım olduğu değerlendirmesinde bulunuldu.

Kommersant gazetesi ise Fenerbahçe'nin kadro yapısı ve oyun düzeniyle ilgili detaylı bilgi vererek, "Gerçekten güçlü bir rakip. Rusya'nın eski teknik direktörü Dick Advocaat'ın takımı, güçlü olduğu kadar yıldız oyunculara da sahip." ifadelerini kullandı.

KP gazetesi de Fenerbahçe ve Krasnodar arasında 23 Şubat'ta oynanacak rövanş maçının 1 gün önceye alınması detayını öne çıkartarak, Rus ekibinin kuruluş gününde tur için sahaya çıkacağı bilgisini paylaştı.

Krasnodar cephesinden değerlendirmeler

Krasnodar kenti kanallarından Kuban-24, Krasnodar Teknik Direktörü Igor Shalimov ve oyuncularının kura değerlendirmelerini ekrana taşıdı.

Haberde teknik direktör Shalimov, "Türk takımlarıyla özellikle deplasmanda oynamak çok zor. Taraftarlar maç boyunca kendi takımlarını desteklemek için inanılmaz bir atmosfer oluşturuyor." şeklinde görüş belirtti.

Fenerbahçe'yi detaylı bir şekilde analiz edeceklerini belirten Rus teknik adam, "Daha kolay bir kura çekebilirdik. Sezon arasını iyi değerlendirirsek üst tura çıkma şansımız var." değerlendirmesini yaptı.

Krasnodar'ın orta saha oyuncusu Yuri Gazinski ise "Fenerbahçe zor bir rakip. Çok sayıda tanınan oyuncunun yer aldığı iyi bir kadroya sahip." şeklinde konuştu.

Brezilyalı oyuncu Joaozinho da özellikle İstanbul'daki maçın zorlu geçeceğini vurguladı.

Rus ekibinin orta saha oyuncusu Dmitri Torbinski, Sports.ru sitesinde yer alan açıklamasında, eşleşmenin favorisini Fenerbahçe olarak gösterdi. Torbinski, "Eşleşmenin favorisi açık bir şekilde Fenerbahçe. Kendi gruplarını Manchester United'ın önünde birinci bitirdiler." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 3
  • Bremenli 7 yıl önce Şikayet Et
    bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe nin yanındayım haydi fenerim bu millete bir sevinç yasat kupa bizim.olsun haydi fenerim haydeeeeeee
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bu Rus takımını bize denk getirenleri bir araştırmak gerek. ne tesadüf bize Rus, İsrail ve Yunan takımları rastgeldi. bunun bile anlamı var bence. bizim takımları bilerek aynı torbaya koymadıklarını nerden bilelim.
    Cevapla
  • sow atacak 7 yıl önce Şikayet Et
    maçı yöneten hakem adil olursa SOW rövaşata ile golunu atar. saygılar . SOW SOW SOW MUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Cevapla